• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Dijara sve bliži Turskoj

Transfer Senegalca u Gacijantep trebalo bi da bude zaključen u nedjelju. Ozbiljnu ponudu prethodno je iznio i ruski Saturn.

 MONDO: Dijara sve bliži Turskoj Izvor: MONDO

Lamin Dijara je prvi igrač koji će ove zime napustiti Partizan. Do seobe senegalskog golgetera u Tursku preostalo je još samo da se utanače detalji.

Kao što je MONDO najavio, u subotu su predstavnici Gacijantepa doputovali u Beograd na završne pregovore sa čelnicima crno-bijelih, ali su u trci za Dijarom imali žestoku konkurenciju.

Ozbiljnu ponudu iznio je ruski premijerligaš Saturn, međutim, Turci su adekvatno odgovorili i Partizanova "crna mamba" bi uskoro trebalo da postane njihova!

Kako MONDO saznaje od izvora bliskog pregovorima, transfer Dijare u Gacijantep trebalo bi da bude zaključen u nedjelju do podneva. Nezvanično, u kasu crno-bijelih "sliće" se dva i po miliona evra.

Gacijantep na polovini turskog prvenstva zauzima 11. mesto, sa 24 boda iz 17 utakmica. Trener ekipe je Portugalac Žoze Kuseiro.

Dijara je igrao za Zrinjski iz Mostara i portugalsku Beiru Mar, a u Partizan je stigao ljeta 2007. i zajedno sa Žukom i Moreirom naprečac osvojio srca navijača.

U crno-bijelom dresu odigrao je 136 utakmica, postigao 65 golova i osvojio dve "duple krune", a posebno je bio inspirisan u okršajima sa Crvenom zvezdom. Pogodak koji je na Marakani postigao u pobjedi od 2:1 prošlog mjeseca bio mu je i oproštajni u "vječitim derbijima"...

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC