• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija - Italija ili obratno, 3. marta 2010?

FSS želi meč u Beogradu, ali bi produžena zima i padavine mogle da dovedu do toga da Italija na jugu zemlje ugosti Srbiju. Na Terazije stižu pozivi...

 Srbija - Italija ili obratno, 3. marta 2010? Izvor: MONDO

Malo poslije Nove godine, čelnici Fudbalskog saveza Srbije trebalo bi da zakažu bar većinu pripremnih mečeva reprezentacije Srbije do početka Mundijala u Južnoj Africi.

"Sport" piše da su na Terazije stigle brojne ponude, od kojih je svakako najzanimljivija ona vezana za prijateljski meč između Srbije i Italije. Trebalo bi da bude odigran 3. marta, ali je otvoreno pitanje gdje...

FSS želi da to bude u Beogradu, ali prognoza kaže da će početkom marta temperatura u Srbiji biti niska, uz veliku mogućnost da bude i padavina, tako da se Italijani zalažu da duel bude odigran u njihovoj zemlji, negde južnije. U tom slučaju, srpskiSavez bi zaradio novac, ali ne kao da je i sam organizator meča.

Neposredno pred put u Afriku, Srbija bi mogla da se sastane sa Holandijom ili Novim Zelandom.

Pored nabrojanih reprezentacija, sa Srbijom bi voljele da se sastanu Danska i Meksiko (vjerovatno u Srbiji), dok Obala Slonovače predlaže susret na teritoriji Francuske.

Od ranije je poznato da Alžir insistira da ugosti Srbiju, ali u poređenju sa onime što bi "orlovi" mogli da postignu u susretima sa nekim drugim protivnicima, Alžirci za sada nisu u prvom planu. Malo poslije Nove godine, čelnici Fudbalskog saveza Srbije trebalo bi da zakažu bar većinu pripremnih mečeva reprezentacije Srbije do početka Mundijala u Južnoj Africi.

Sedmi dan aprila 2010. nije zvaničan FIFA termin za igranje međunarodnih utakmica, tako da je Savez odlučio da u Japan pošalje reprezentaciju Superlige. Najboljim fudbalerima srpskog prvenstva, u dresu Japana na stadionu Nagoje, suprotstavila bi se odgovarajuća ekipa sastavljena od igrača iz Džej lige, a zagovornik ove ideje je trener Nagoje i bivši predsjednik Fudbalskog saveza Jugoslavije, Dragan Stojković Piksi.

Bila bi to prava prilika za fudbalere iz naših klubova da skrenu pažnju selektora Radomira Antića, kao što su to već učinili Radosav Petrović, Dejan Lekić, Željko Brkić, Bojan Isailović...

"Orlovi" će pripreme za SP početi krajem maja (okvirno 23. maj - 7. jun) i to u okolini Salcburga u Austriji.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC