• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dobio "transfer derbi" sa Zvezdom

U tržišnoj utakmici, u kojoj se pobjeda ogledala u potpisu Predraga Mijića, menadžment Partizana pobijedio je rivale iz Crvene zvezde.

 Partizan dobio "transfer derbi" sa Zvezdom Izvor: MONDO

Vezista Spartaka izabrao je Partizan, saznaje MONDO, tako da je samo pitanje vremena kada će biti predstavljen u Humskoj 1 sa crno-bijelim šalom. Mijić je rođen 5. novembra 1985. u Žablju, u Spartak je došao kao slobodan igrač poslije rastanka sa Ružemberokom.

Prije toga, nastupao je i za OFK Beograd. Može da igra desnog ili centralnog veznog igrača.

Crvena zvezda takođe je pregovarala sa Spartakom oko angažmana Predraga Mijića, ali su se u međuvremenu crveno-bijeli usmjerili ka drugim fudbalerima i potpisali Marka Mugošu, Bojana Đorđevića, najvjerovatnije i Milana Jeremića.

Crno-bijeli su na pragu dogovora sa finansijerom Hajduka iz Kule Nikolom Džombom oko transfera Aleksandra Davidova. Iako su dve strane ušle u završnu fazu pregovora, iskustvo je (naročito novinare) naučilo da pregovori sa Džombom nisu završeni dok igrač ne stavi potpis na ugovor.

Davidov je rođen 10. jula 1983. godine u Novom Sadu i najbolje se snalazi na mjestu krilnog napadača.

Novo ime je Nikola Mikić, desni bek Napretka, saznaje MONDO. On se iznenada pojavio na listi želja trenera Gorana Stevanovića, koji je razočaran načinom na koji su ove jeseni napredovali i igrali mladi bekovi Siniša Stevanović i Rajko Brežančić.

Mikić, brzi fudbaler dobrog centaršuta rođen je 13. septembra 1985. godine u Kraljevu, počeo je karijeru u niškom Radničkom, a skrenuo pažnju na sebe igrama u kruševačkom Napretku. Veliki su izgledi da će se preseliti u prijestonicu, saznaje naš sajt.

Po završetku jesenjeg dijela sezone, Vojislav Stanković prvi je označen kao fudbaler interesantan Upravi i stručnom štabu Partizana. Svi su izgledi da će zajedno sa Mijićem, Davidovim i Mikićem i mladi defanzivac OFK Beograda pred kamere, a potom i na potpis u Fudbalski savez Beograda.

Stanković je rođen 22. septembra 1987. godine, igra na poziciji štopera, ljevonog je i jedan je od najzaslužnijih za dobre rezultate "romantičara" ove jeseni.



Dok traju pregovori oko transfera Lamina Dijare iz Partizana u Gacijantep, izvjesno je da će ove zime otići i Adem Ljajić i to u redove šampiona Rusije, Rubina iz Kazanja. O cijeni se ne govori javno, ali postoje vjerovanja da će mladi as biti prodat za više od šest miliona evra.

Ljajić će, ukoliko pređe u Rubin ovog januara, praktično pojačati ekipu pred početak šampionata, jer Rusi igraju od proljeća do jeseni, a biće i siguran učesnik Lige šampiona za sezonu 2010/2011.

Centralni vezni fudbaleri Partizana Ljubomir Fejsa i Radosav Petrović mogli bi da budu razdvojeni ove zime: Fejsa sigurno ostaje, dok Petrović vjerovatno napušta Humsku i seli se na Ostrvo. Pitanje je samo gdje: Sanderlend ili Birmingem i za koliko novca.

Britanski mediji barataju cifrom od oko 3,3 miliona evra.

Ukoliko u jednom prelaznom roku proda Dijaru (2,5), Ljajića (6,5) i Petrovića (3,3), Partizan bi mogao da zaradi više od 12 miliona evra. Ne treba zaboraviti i još otvorenu mogućnost da ove zime ode i Brana Ilić, u korejski Samsung.

Crno-bijeli neće zaraditi ništa od prodaje Almamija Moreire, jer je neće ni biti, ali neće potrošiti ništa ni na angažovanje Saše Ilića. Ni toga neće biti, saznaje MONDO.

Kada je postalo očigledno da je Moreira preskup za južnokorejski Inčon, odustalo se i od pokušaja da treći put u Partizan dođe bivši kapiten Ilić. On i popularni "Doktor Mo" igraju na istim pozicijama, a samo Moreira "vuče" platu od 400.000 evra po sezoni.

Oko Miroslava Radovića i dalje je sve isto: 66 odsto je obavljeno oko transfera. Želi Partizan, želi Radović, samo još da pristane poljska Legija.

Postoji mogućnost da će Partizan, ukoliko ostane bez Dijare i Ilića što je izvjesno, angažovati napadača Rada, Andriju Kaluđerovića. Bio bi to treći transfer Radovih ofanzivaca u Humsku za kratko vreme. Prije Kaluđerovića, u crno-bijelom su zaigrali Miloš Bogunović i Brana Ilić.

(R. J. - N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC