• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima jedan mali Rambo što se mota po Zvezdi...

Adžić se našalio da "jedan mali Brazilac ne izbija sa stadiona" i "moli da potpiše ugovor". Naravno, Dejan Petković neće obući crveno-beli dres.

 Ima jedan mali Rambo što se mota po Zvezdi... Izvor: MONDO

Pauza u šampionatu zbog zime, snijega i novogodišnjih praznika, sve je ali ne odmor od fudbala za navijače srpskih ekipa. Čini se ponekad da ljubitelji ove igre više pažnje posvećuju dešavanjima u klubovima, kada prelazni rok zamjeni prvenstvene okršaje.

Ovaj paradoks najizraženiji je, kao i obično, u slučajevima Crvene zvezde i Partizana.

Ko će doći? Gdje je igrao? Šta zna? Ko nam odlazi? Za koliko para? Imamo li zamjenu?

Tako i radni dan sportskog direktora Crvene zvezde Ivana Adžića ne može da prođe, a da bar u nekoliko navrata ne dobije poziv, sms ili usmeno pitanje vezano za buduće poteze kluba na tržištu fudbalera. Adžić je u ponedjeljak u podne predstavio, kako kaže, "najveće pojačanje Crvene zvezde ove sezone", ali ne u vidu fudbalera, već novog direktora Omladinske škole - Ratka Dostanića.

Tokom konferencije za medije, razgovor sa Adžićem i Dostanićem na temu budućnosti Zvezdine škole fudbalera bio je ispunjen konkretnim odgovorima, tako da je bar za trenutak, pažnja skrenuta sa vječite teme "pojačanja".

Kada je shvatio da ga ovog puta novinari ništa neće pitati vezano za nove igrače, Adžić je odlučio da sam pruži "ekskluzivnu" informaciju.

"Ima jedan mali iz Brazila, ne izbija nam sa stadiona, već peti put dolazi i moli nas da ga potpišemo... Ne znam više šta da radimo sa njim", rekao je Adžić, a zbunjeni su bili samo oni, koji prije početka konferenciju u uglu sale Medija centra nisu vidjeli legendarnog Dejana Ramba Petkovića.

I Petković se na trenutak zbunio, a onda brže-bolje požurio ka izlaznim vratima...

Na pitanje: "Da li će Rambo, kao još nedokazan talenat u 37. godini, morati prvo na probu ili ga čeka spreman ugovor?", Adžić je odgovorio:

"Naravno, na probu! Kako za druge, tako i za njega... Uostalom, nismo ga do sada gledali, moramo prvo da vidimo šta zna", objasnio je Adžić, kada je i najlakovjernijima postalo jasno da je sve samo pred novogodišnja šala.

Znamo, navijači Zvezde će reći: "Eh, kad bi bilo istinito..."

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC