• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krasić: Milan je san, ali bolje je u Španiji

Najbolji srpski fudbaler u 2009. očekuje da napusti Moskvu tek narednog ljeta. Vjeruje da uz atmosferu u ekipi kao dosad, "orlovi" mogu visoko.

 Krasić: Milan je san, ali bolje je u Španiji Izvor: MONDO

Miloš Krasić proglašen je za najboljeg srpskog fudbalera u 2009. Reprezentativac iz moskovskog CSKA pamtiće godinu na izmaku kao najuspješniju u dosadašnjoj karijeri.

Hitronogi, krilni napadač blistao je u dresu "orlova" i jedini je reprezentativac koji je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo odigrao svih deset utakmica.

"Ova godina je za mene bila zaista uspješna, ali se nadam da će naredna, u kojoj nas očekuje Mundijal u Južnoj Africi, biti još bolja", poručio je Krasić poslije dodjele priznanja u hotelu "Kontinental".

"Mislim da imamo ekipu koja može da se dokaže na Svjetskom prvenstvu. Biće to prilika da svi pokažemo kvalitet i da napravimo rezultat koji će sa pamtiti. Ako zadržimo atmosferu, koju smo imali u kvalifikacijama, neće izostati dobar rezultat", rekao je Krasić.

Srbin se nalazi na listi natraženijih igrača Evrope. Poslije Zubinog Potoka, Vojvodine i moskovskog CSKA došlo je vrijeme da 25-godišnji fudbaler počne da razmišlja o najjačim klubovima Evrope. Mnogi su zaintersesovani za Miloša Krasića, a među prvima na listi nalaze se Real Madrid i Milan.

"Postoje određena intersovanja, ali ja sam još uvijek član CSKA. Real i Milan su klubovi u kojima sigurno mogu još da napredujem", nastavio je Krasić.

"Kada bude došlo vrijeme za odlazak, bitno je da napravim kompromis između načina života u novoj sredini i kvaliteta lige, da procjenim gdje bi mi bilo bolje".

Kada bi mogao da bira između Italije i Španije, Krasić nema dilemu.

"Španija je zemlja u kojoj bih volio da nastavim karijeru. Mislim da više odgovara mom stilu igre, ali je i dres Milana san svakog igrača".

U ovom trenutku je realno da Krasić do polovine naredne godine ostane u ruskoj ekipi.

"Teško da će me CSKA pustiti prije ljeta. Očekuje nas nastavak takmičenja u Ligi šampiona, tako da je realano da ostanem u Moskvi. U slučaju da odem, ne bih mogao da igram u Ligi šampiona, zbog toga što sam u istoj sezoni elitnog takmičenja nastupao za CSKA. Moguća je i opcija da potpišem za neki drugi klub, a da do leta ostanem u Rusiji", zaključio je najbolji fudbaler Srbije.

(V.S. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC