• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FIFA: Real i Atletiko kupuju tek 2018!

Autor mondo.rs

Međunarodna fudbalska federacija odbila molbe madridskih klubova, pa oni definitivno neće moći da registruju nove igrače u naredna dva prelazna roka.


Izrečena kazna ostaje na snazi.

Real Madrid i Atletiko Madrid zbog kršenja striktnih pravila koja uređuju transfere neće smeti da dovode nove fudbalere do januarskog prelaznog roka 2018. godine.

Zbog dovođenja maloletnika i njihove registracije pre navršene 18. godine, šampion Evrope moraće i da plati 900.000 evra, a vicešampion 350.000 evra.

Tokom trajanja zabrane, ovi klubovi mogu da dogovaraju dolaske igrača, ali ne i da ih registruju, što je precizirano i prošlog januara, kada je veliki skandal zatresao i Madrid nakon prethodno kažnjene Barselona.

"Oba kluba odslužiće kaznu koja će ih sprečiti da registruju nove igrače na nacionalnom ili internacionalnom nivou u naredna dva uzastopna prelazna roka, zbog kršenja četiri člana i dva aneksa Pravilnika o statusu i transferima igrača. Zabrana transfera primenjuje se na oba kluba u celini, sa izuzetkom ženskog kluba, futsal kluba i kluba za fudbal na pesku. Uz to, ova zabrana ne brani prodaju fudbalera", saopštila je FIFA.

U takvoj situaciji, ne iznenađuje što će oba kluba biti prvenstveno usmerena ka očuvanju postojećeg igračkog kadra, a zvezde u Realu već su zatražile "jače" ugovore, na šta će Madriđani navodno odgovoriti izdvajanjem čak 400 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC