• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin revanš Partizanu: Mikić na Marakani!

Defanzivac Napretka Nikola Mikić četvrto je i ujedno posljednje pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku, saopštio je Ivan Adžić.

 Zvezdin revanš Partizanu: Mikić na Marakani! Izvor: MONDO

"Mislim da je iza Mikića sjajnih šest mjeseci i da smo odabrali igrača koji odlično zna šta znači kada se kaže 'srce na teren'. Izuzetno je kvalitetan i borben i lako će se uklopiti u ovaj tim Zvezde", rekao je sportski direktor jesenjeg prvaka države.

Ako vam se učinilo da ste prije dan-dva čitali o transferu Mikića u Partizan, niste pogriješili.

Ali crveno-bijeli su ovog puta bili snalažljiviji, tako da su obezbijedili potencijalnu zamjenu za Pavla Ninkova i "uzvratili udarac" komšijama, koje su Zvezdi "ispred nosa" ugrabile Predraga Mijića iz Spartaka.

"Bilo je nekoliko zainteresovanih klubova iz zemlje i inostranstva, ali kad se javila Zvezda, Dragiša Binić i ljudi iz Napretka su ispoštovali moju želju, na čemu sam im zahvalan. Veliki sam navijač Zvezde i srećan sam što ću imati priliku da igram pred najboljom publikom na svijetu", rekao je Mikić, koji pokriva pozicije desnog beka i štopera.

Mikić je potpisao ugovor na tri i po godine, kao i vezni igrač Zemuna Milan Jeremić, izdanak Zvezdine omladinske škole, koji je u utorak takođe predstavljen javnosti.

"Za mene je Crvena zvezda i prva i druga kuća. Glupo je da pričam koliko sam srećan i šta mi znači ovaj ugovor".

Mladi fudbaler deluje po levoj strani terena, za koju je Adžić rekao da "nam je deficitarna".

"Mislim da igrač jedino kroz konkurenciju može da napreduje, zato se radujem svemu što ću naučiti na Marakani. Zna se šta su Zvezdini ciljevi i nadam se da ću pomoći da se oni ostvare", dodao je Jeremić.

Adžić, koji je prethodno potpisao Mugošu iz čačanskog Borca i Đorđevića iz Novog Pazara, istakao je da je na Marakanu stigla konkretna ponuda jedino za Ninkova.

"Istina je da imamo ponudu za Ninkova, ali ništa nije definitivno i sigurno. On jedini može da ide, dok svi ostali ostaju na Marakani, ne računajući naravno igrače koji nisu bili standardni jesenas", izjavio je Adžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC