• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda potpisuje i Trifunovića?

Miloš Trifunović blizu je promocije na stadionu Crvene zvezde. Ona bi trebalo da bude održana prvih dana Nove godine.

 Zvezda potpisuje i Trifunovića? Izvor: MONDO

Kada je rekao da je Nikola Mikić posljednje pojačanje u 2009. godini, sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić svakako nije mislio i da je bivši bek Napretka posljednje pojačanje kluba u zimskom prelaznom roku.

Iako je u jednom trenutku označen kao "najdalji" od prelaska u Crvenu zvezdu, još jedan fudbaler sa Adžićeve liste pojačanja trebalo bi da bude predstavljen na stadionu. Ipak, Miloš Trifunović iz Javora sačekaće prve dane Nove, 2010. godine.

Ukoliko posao između Crvene zvezde i Javora bude i finalizovan, Trifunović će postati peti fudbaler, koji je ove zime došao među crveno-bijele. Prije 188 centimetara visokog napadača, predstavljeni su Bojan Đorđević, Marko Mugoša, Milan Jeremić i Nikola Mikić.

Trifunović je igrao za mlađe kategorije Crvene zvezde, odakle je otišao u Jedinstvo iz Bijelog Polja, a u Javor je 2007. godine došao kao fudbaler Borca iz Čačka. Rođen je 15. oktobra 1984. godine i bolje se služi desnom nogom.

Prošlog ljeta, kada je postavljen za sportskog direktora, Adžić je bio prinuđen da potpiše čak 11 fudbalera, a formiranje tima očigledno je nastavljeno i ove zime.

Ljetos su u Crvenu zvezdu, ne računajući igrače vraćene sa pozajmica i one koji su "avanzovali" iz Omladinske škole, stigli Savio, Kadu, Nikola Vasiljević, Milan Vilotić, Slavoljub Đorđević, Nikola Ignjatijević, Nemanja Obrić, Darko Lazović, Dejan Lekić, Milan Vilotić, Nemanja Cvetković i Aleksandar Jevtić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC