• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljajić putem Jovetića?

Fiorentina želi da opet posluje sa Partizanom. Poslije Stevana Jovetića, na meti "viole" jedan od najtalentovanijih igrača Evrope - Adem Ljajić.

 Ljajić putem Jovetića?    Izvor: MONDO

Rubin izgleda nije uspio u svoj namjeri da talentovanog igrača Partizana Adema Ljajića dovede u svoje redove, a sada će to pokušati Fiorentina.

Očigledno zadovoljni prethodnom trgovinom sa Beograđanima (transfer Stevana Jovetića), klub iz Firence želi ponovo da posluje sa crno-bijelima.

Glasine koje su se prethodnih dana pojavile u Italiji potvrdio je i menadžer Vlada Borozan.

"Mislim da je odgovor - Adem Ljajić. Riječ je o talentu neslućenih razmjera. Nije otišao u Junajted, zbog problema sa radnom dozvolom. To je igrač koji sjajno može da odigra na mnestu plejmejkera", objasnio je Borozan.

Sportski direktor Fiorentine Panteleo Korvino, nije želio da potvrdi da li je zaista riječ o Ljajiću, ali je naglasio da se "viola" interesuje" za fudbalera sa Istoka.

"Dovešćemo jedno pravo pojačanje. Mogu samo da otkrijem da dolazi sa Istoka. Ime ne želim da kažem da mu ne bismo dizali cijenu".

Italijanski novinari o kvalitetima mladog reprezentativca Srbije raspitali su se i kod Nikole Gulana, fudbalera Fiorentine koji je na pozajmici u Empoliju.

"Ponikao je sa mnom i Jovetićem u Partizanu. Odličan vezista, koji najbolje igra po desnoj strani. Najveći kvalitet su mu brzina i dribling", kaže Gulan.

Ljajić je još uvijek član Partizana, ali mala je vjerovatnoća da će ostati i poslije ove zime. Pitanje je samo gdje će nastaviti karijeru. Zainteresovanih klubova je sve više…

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC