• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tomić: Otišao sam zbog razlika u stavovima

Razlozi odlaska Ivana Tomića razmimoilaženja u klupskim i ličnim stavovima. Ponosan na rezultate Partizana u posljednje dvije i po godine.

 Tomić: Otišao sam zbog razlika u stavovima Izvor: MONDO

Ivan Tomić oglasio se saopštenjem poslije sporazumnog raskida ugovora sa Partizanom. Razlozi odlaska razmimoilaženja u klupskim i ličnim stavovima. Ponosan na rezultate u poslednje dve i po godine.

Fudbalski klub Partizan i Ivan Tomić razišli su se u ponedeljak poslije sjednice Upravnog odbora. Bivši sportski direktor bio je poslije toga nedostupan za predstanike medija puna dva dana, da bi se u srijedu oglasio zvaničnim saopštenjem.

Tomić je podsjetio da poslije sporazumnog raskida ugovora nije više sportski direktor u "voljenom klubu".

"Na žalost, u jednom trenutku došlo je do razmimoilaženja klupskih i mojih ličnih planova, ali, naravno, ostajem privržen klubu zahvaljujući kome sam stekao sve što imam", poručio je Tomić.

On se zahvalio svima koji su mu pružili šansu i postavili ga na mjesto sportskog direktora.

"Prije svega se zahvaljujem svima koji su me predložili i izabrali za Sportskog direktora prije dvije i po godine, kada sam još uvijek bio aktivan igrač i kada nisu postojale nikakve garancije da, bez iskustva, mogu uspješno da obavljam taj težak i odgovoran posao. Nadam se da sam svojim zalaganjem i rezultatima opravdao njihovo povjerenje", stoji u saopštenju.

Tomić je ocijenio da je sportski sektor Partizana preuzeo u teškom period po "parni valjak", ali da je uz pomoć svih struktura kluba stvorena jedna od najuspješnijih generacija crno-bijelih.

On je podsjetio na uspjehe koji su ostvareni u period dok je obavljao funkciju sportskog direktora.

"Zahvaljujući njihovom kvalitetu i profesionalnosti, podršci navijača i radu svih u klubu osvojene su dvije uzastopne 'duple krune', ostvarena dva plasmana u grupnu fazu evropskih kupova i pozitivan bilans u deulima sa 'vječitim rivalom', uključujući tri pobjede na gostujućem stadionu".

Tomić je dodao da je svjestan da su rezultati mogli da budu i bolji, ali i da je ponosan na to što su navijači Partizana u protekle dvije i po godine imali mnogo više razloga za slavlje nego za tugu.

(MONDO, foto: MN Press )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC