• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Trifunović stigao, čeka se Reljić

Napadač Javora potpisao ugovor na tri i po godine i nada se trofejima. Direktor Adžić dovodi i lijevog beka Rudara iz Pljevalja.

 ZVEZDA: Trifunović stigao, čeka se Reljić Izvor: MONDO

Miloš Trifunović je i zvanično Zvezdin. Napadač Javora potpisao je ugovor na tri i po godine.

"Još prije nekoliko dana sam rekao da će san biti ostvaren ako potpišem za Crvenu zvezdu i sada se to desilo. Zaista sam presrećan i nadam se da ću pokazati zašto sam doveden na Marakanu", poručio je Trifunović, rođen 15. oktobra 1984. godine u Beogradu.

Igrao je za mlađe selekcije Bežanije, Crvene zvezde i Zemuna, a kasnije je bio prvotimac Beograda, Jedinstva iz Bijelog Polja, švedskog Halmštada, Borca iz Čačka i Javora.

"Rekao sam prije 15 dana da je Trifunović jedan od igrača koga pratimo i uspjeli smo i njega da dovedemo. Uvjeren sam da smo stvorili konkurentniji tim za proljeće i automatski jači", istakao je sportski direktor Zvezde, Ivan Adžić.

Trifunović se nada da će konačno imati priliku da osvaja trofeje.

"Dupla kruna je cilj i sigurno je da takav cilj nosi mnogo odgovornosti i teških utakmica. Ipak, Zvezdina obaveza je da bude maksimalna na svakom meču. Lično očekujem da se što bolje uklopim i pripremim za nastavak sezone i da pokušam da izborim mjesto u konkurenciji sjajnih Perovića, Jevtića, Reljića", dodao je Trifunović.

Prije njega, na vjernost Zvezdi obećali su se Milan Jerimić (vezista iz Zemuna), Nikola Mikić (desni bek iz Napretka), Marko Mugoša (vezista iz Borca) i Bojan Đorđević (defanzivac iz Novog Pazara).

Međutim, direktor Ivan Adžić još nije zaključio spisak pojačanja. Nedostaje još jedno ime.

"Dogovoren je transfer lijevog beka iz Rudara iz Pljevlja. Riječ je o 23-godišnjem Stevanu Reljiću. Radi se o ofanzivnom lijevom beku, kojima ima brzinu i izrazito jak šut. Poslije Nove godine otputovaću u Crnu Goru na definisanje detalja i poslije toga ćemo napraviti promociju igrača", predočio je Adžić.

Prvi operativac iz Ljuitce Bogdana zadovoljno trlja ruke.

"Rekli smo da će do Nove godine sve biti gotovo i - gotovo je. Mogu da kažem da smo završili posao i da će ekipa u ovom sastavu početi pripreme 9. januara. Do promjene plana može doći jedino ako se na tržištu pojavi igrač vanserijskih sposobnosti koga možemo da dovedemo. Dakle, prelazni rok je okončan. Uspješno, naravno. Doveli smo sve igrače koje smo željeli da dovedemo.

Adžić uvjerava da će Zvezda biti jača na proljeće.

"Apsolutno. Ipak, osnovni zadatak svakog novajlije je da se uklopi u postojeći kadar i posebno u postojeću atmosferu u svlačionici, na koju smo ponosni. Nadam se da će šef struke imati materijala za još bolji rad i uspjehe", zaključio je Ivan Adžić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC