• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Em nezasluženo, em ofsajd

Autor mondo.rs

Menadžer Junajteda razočaran sudijskim odlukama.

Drugi uzastopni poraz!

Nakon poraza u gradskom derbiju od Sitija, Mančester junajted poražen je i na gostovanju Fejnordu. Menadžer Žoze Murinjo rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi od Holanđana u prvom kolu Lige Evrope...


"Naravno da nisam zadovoljan, pogotovo što nismo zaslužili da izgubimo. U drugom poluvremenu smo bili izjednačeni. Stalno smo kontrolisali utakmicu. Pokušavali smo da pobedimo, a oni su pokušavali da ne izgube", rekao je Murinjo za BT Sport.

Oni su u Roterdamu od Fejnorda izgubili rezultatom 1:0, a gol odluke postigao je mladi Toni Vilhena u 79. minutu nakon dodavanja Nikolaja Jorgensena. Murinjo je kazao i da je gol trebalo da bude poništen pošto je asistent kod pogotka bio u ofsajdu...


"Mi smo napadali, ali ono su postigli gol. To je bila dupla nesreća, pošto je to bio čist ofsajd. U Ligi Evrope bićemo ekipa koju svako želi da pobedi", dodao je Murinjo.

On je u odnosu na utakmicu sa Sitijem napravio osam izmena, a u prvu postavu uvrstio Markusa Rašforda i Entonija Marsjala, ali je odbacio konstataciju o njihovoj slaboj realizaciji.

"Ne želim da idem u tom pravcu. Ne želim da personalizujem. Neki igrači su večeras odigrali prve minute u sezoni, ali očigledno je da su neki igrali bolje od drugih. Ne mogu da sudim o njima po jednoj utakmici", rekao je Murinjo.

Pogledajte pobedonosni gol...


Tonny Vilhena Goal HD - Feyenoord1-0...by dailyfootballkick

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC