• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Čelsi daje 40 miliona funti za Vilju?

Engleski mediji pišu o mogućim transferima ove zime. Čelsi bi Davida Vilju, a Manćini ni manje, ni više nego Ibrahimovića.

 PREMIJER: Čelsi daje 40 miliona funti za Vilju? Izvor: MONDO

Prvi dan nove godine i prvi dan zimskog prelaznog roka i odmah jedna "bomba" - Čelsi je spreman da dobro odriješi kesu za napadača Valensije Davida Vilju.

Prema tvrdnjama ostrvskih medija, Čelsi će u Španiju poslati ponudu od čak 40 miliona funti za Vilju, a navodno će napadač dobijati 10 miliona funti po godini ugovora.

Ako bi takav transfer bio realizovan, Vilja bi postao najplaćeniji igrač Premijer lige. U tom slučaju, Čelsi bi, špekulišu mediji u Britaniji, odustao od trke za Serhiom Aguerom iz Atletiko Madrida.

Liverpul je zainteresovan za drugog igrača Atletiko Madrida, Maksijem Rodrigezom.

I Mančester siti ide u šoping i to po listi koju je sastavio novi trener Roberto Manćini. Poput svog prethodnika Marka Hjuza, koji je "pecao Brazilca Kaku, i Italijan hoće "krupnu ribu".

A taj "ulov" bi trebalo da bude ni manje, ni više nego Zlatan Ibrahimović, koga je Barselona dovela proteklog ljeta iz Intera. Uz njega, Manćini bi da među "građanima" vidi i Brazilca Daglasa Maikona iz Intera.

Dok se drugi spremaju za kupovinu, Arsenal je već pazario. Riječ je o 16-godišnjaku iz Brazila Velingtonu Silvi, igraču Fluminensea. Ali, navijači Arsenala će morati da se strpe da bi ga gledali, jer 18 godina puni u januaru 2011. godine.

Njegov agent Rodrigo Pit kaže da je on "već Arsenalov".

Vjeruje se da je Arsenal platio 65 odsto od ukupne sume, a da će ostatak uplatiti kada igrač bude došao u Englesku, januara 2011. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC