• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lane, ostani normalan!

Pretprošle godine Real Madrid, prošle godine Milan, sada ga hoće Milan i Liverpul...

 Lane, ostani normalan! Izvor: MONDO

Da je Milan Jovanović dobio po jedan evro za svaki novinski tekst u kojem su ga selili u pomenute evropske velikane, sada bi već bio značajno bogatiji čovjek.

Tračevi ne jenjavaju ni u Novoj godini, pa je tako "Gazeta delo sport" objavila da se Milan nalazi na čelu kolone klubova zainteresovanih za Jovanovića.

Iza "rosonera" su se, navodno, naredali Fenerbahče, Liverpul, Aston Vila, Everton, Birmingem, Valensija, Espanjol, Olimpijakos, Štutgart, Hamburg, Šalke, Fiorentina, Rubin i Lokomotiva iz Moskve!

Interesovanje Liverpula potvrdio je "Skaj sports", mada se po njima Jovanović nalazi u drugoj kategoriji želja, zajedno sa Ardom Turanom iz Galatasaraja i Viktorom Mozesom iz Kristal Palasa. Menadžer "crvenih" Rafa Benitez prvenstveno bi u svojim redovima volio da vidi Ruda van Nistelroja ili Klas-Jana Huntelara.

Dodatnu zbrku u priči oko Jovanovića unosi njegov ugovor sa Standardom, koji ističe na kraju sezone. Zato špekulacije oko njegovog novog kluba obično sadrže i pitanje da li će do transfera doći sada, ili u junu.

Tu je i predsjednik Standarda Lućano D'Onofrio, koji ima svoju računicu i svoju strategiju, pa povremeno daje izjave koje nemaju veze sa istinom...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC