• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić: Još samo Reljić

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić, potvrdio da je dogovoren transfer Stevana Reljića iz pljevaljskog Rudara. Za Zvezdu završen prelazni rok.

 Adžić: Još samo Reljić    Izvor: MONDO

Ivan Adžić u nedelju putuje u Crnu Goru kako bi se dogovorio oko svih detalja vezanih za prelazak lijevog beka Stevana Reljića u Crvenu zvezdu, prenosi "Sportski žurnal"

"Radi se o ofanzivnom lijevom beku, koji ima brzinu i izrazito jak šut", ocijenio je sportski direktor crveno-bijelih, koji dodaje da bi dolaskom Reljića za Zvezdu bilo završeno sa pojačanjima u ovom prelaznom roku.

"Rekli smo da će do Nove godine sve biti gotovo i gotovo je. Posao smo završili i ekipa će početak priprema devetog januara dočekati u ovom sastavu", istiće Adžić, ali i ostavlja mogućnost za promjenu plana.

"Do toga može da dođe samo ako se na tržištu pojavi igrač vanserijskih sposobnosti koga možemo da dovedemo".

Po mišljenju Adžića prelazni rok odrađen je uspješno, jer su na "Marakanu" stigli svi igrači koje je Zvezda željela da dovede.

"Osnovni zadatak svakog novajlije je da se uklopi u postojeći kadar. Bitno je da postane dio atmosfere u svlačionici, na koju smo ponosni. Nadam se da će trener Petrović imati "materijala" za još bolji rad i uspjehe", zaključio je Ivan Adžić

Za Zvezdu su ove zime već potpisali Marko Mugoša (Borac), Bojan Đorđević (Novi Pazar), Nikola Mikić (Napredak), Milan Jeremić (Zemun) i Miloš Trifunović (Javor).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC