• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam zažalio zbog odlaska iz Mančestera!

Engleski reprezentativac Dejvid Bekam priznao je da bi volio da nikad nije napuštao Mančester junajted!

 Bekam zažalio zbog odlaska iz Mančestera! Izvor: MONDO

Bekam se uskoro vraća na Old Traford, ali kao igrač Milana! Član američkog Los Anđeles Galaksija, koji je pozajmljen italijanskom timu, igraće 16. marta protiv svog matičnog kluba u osmini finala Lige šampiona.

U izjavi za Bi-Bi-Si (BBC) priznao je da pomalo zavidi bivšem saigraču Rajanu Gigsu, koji je kompletnu profesionalnu karijeru proveo u "crvenim đavolima".

"Volio bih da sam kompletnu karijeru ostao u Mančesteru. Žao mi je što sam otišao, ali jednostavno, nije bilo suđeno", rekao je Bekam, koji je 2003. godine prešao u Real Madrid zbog "sukoba" sa menadžerom Aleksom Fergusonom.

Prema njegovim riječima, da bi jedan igrač kompletnu karijeru ostao u nekom klubu, potrebno je da bude "posebna" ličnost.

"Rajan je takav čovjek - on je dečko iz Mančestera i Junajted mu teče kroz vene. Ponosan sam jer sam imao čast da igram s njim. Zaslužio je uspjeh koji je postigao".

U međuvremenu, Bekam je stigao na San Siro zbog želje da nastupi na Mundijalu u Južnoj Africi, ali to naravno zavisi od selektora Engleske Fabija Kapela.

"Nikad ništa ne očekujem. Znam da moram dobro da igram za Milan, kako bi se našao na spisku. Spreman sam da dam sve od sebe kako bi opet obukao dres nacionalnog tima. To predstavlja vrhunac u karijeri svakog sportiste", zaključio je Bekam, koji je za "gordi Albion" odigrao 116 utakmica i postigao 17 golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC