• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Neću o transferu, još sam u Laciju

Fudbaler reprezentacije Srbije i rimskog Lacija Aleksandar Kolarov nije želio da odbaci mogućnost prelaska u drugi klub u zimskom prelaznom roku.

 Kolarov: Neću o transferu, još sam u Laciju Izvor: MONDO

"Ne želim da pričam o mogućnosti prelaska u drugi klub. Još sam igrač Lacija, a mi u srijedu imamo utakmicu sa Livornom za koju želim dobro da se pripremim", rekao je Kolarov za televiziju Skaj.

Prema pisanju italijanskih medija, za Kolarova se interesuje tamošnji šampion, milanski Inter. Na pragu prelaska u Inter nalazi se i napadač Lacija Goran Pandev.

"Pandev mi još nije rekao u kom klubu će nastaviti karijeru. Nedavno sam razgovarao sa njim, ali o privatnom životu", dodao je Kolarov.

Kolarov je u Lacio došao u ljeto 2007. godine i dosad je za rimski klub odigrao 64 utakmice i postigao četiri gola.

Inače, trener Intera Žoze Murinjo namjerava da za 40 miliona funti dovede kapitena Liverpula Stivena Džerarda, prenijeli su danas britanski mediji.

List "Sandej Ekspres" je prenio da je Murinjo zainteresovan za transfer kapitena Liverpula i da je 2004. godine, kada je bio trener Čelsija, pokušao da dovede Džerarda na Stamford Bridž.

Liverpul ne postiže očekivane rezultate u Premijer ligi, nalazi se na sedmom mjestu na tabeli, sa 12 bodova zaostatka za vodećim Čelsijem i postoji opasnost da sljedeće godine ne izbori plasman u Ligu šampiona.

Izabranici Rafaela Benitesa su ove sezone eliminisani iz Lige šampiona u grupnoj fazi takmičenja, a krajem februara Liverpul će u šesnaestini finala Lige Evropa igrati protiv rumunske Uniree.

Džerard je prošao omladinsku školu Liverpula, a 1998. godine debitovao je za prvi tim. On je za "crvene" odigrao ukupno 507 utakmica i postigao 126 golova.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je 77 utakmica i postigao 16 golova.

(Beta/MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC