• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koji to Patak košta 62 miliona evra?

Italijanski i španski mediji pod ruku pišu o tome da je Real Madrid spreman da plati 62 miliona evra za Brazilca Alešandrea Pata iz Milana.

 Koji to Patak košta 62 miliona evra? Izvor: MONDO

Real Madrid spreman je za jednog Patka da plati 62 miliona evra! Zabuna nestaje kada se objasni da je reč o Alešandreu Patu, brazilskom fudbaleru, čije prezime u prevodu sa portugalskog znači upravo - patak.

Pod ruku, španski i italijanski mediji pišu o tome da je naredna meta nepokolebljivog predsjednika Reala Florentina Pereza upravo mladi napadač Milana, tima iz kojeg je ljetos za nešto manje novca (60 miliona evra) došao još jedan Brazilac, Rikardo dos Isakson Leita Kaka.

Kako se približavao januarski prelazni rok, Real je povezivan sa skoro svim najboljim fudbalerima planete. Na stranicama "Marke", "Asa", "El Munda Deportiva", "Sporta" i ostalih dnevnika i nedeljnika u Španiji, bile su kačene slike mnogih asova, od Vejna Runija, Franka Riberija, Serhija Kuna Aguera, Davida Vilje, a svoja "izdanja" na trafikama širom Pirineja imali su i srpski fudbaleri, Nemanja Vidić i Branislav Ivanović.

Stoga, povezivanje Pata sa Realom nikako ne znači da će on i zaista preći u taj klub, ali Španci idu drugom logikom. Kada je Perez na čelu kluba, tokom svakog prelaznog roka jedna velika zvijezda MORA da dođe u Real, pa tako postoji mogućnost da to bude i Pato.

On jedva da je i punoljetan, 2. septembra napunio je 20 godina, a već ima status super zvijezde u Milanu, u koji je došao 3. januara 2008. godine, iako je kupljen šest mjeseci prije toga.

Prethodnog ljeta, na početku projekta izgradnje novih "galaktikosa", Perez je doveo Kristijana Ronalda, Kaku, Ćavija Alonsa, Karima Benzemu... Ovog januara, Perez želi da nastavi započeto, a ukoliko je zaista izabrao Pata, imaće žestoku konkurenciju u Romanu Abramoviču i Čelsiju.

Od kada je menadžer Čelsija postao bivši trener Milana, Karlo Anćeloti, pred Abramoviča je kao "obavezno" postavljeno dovođenje Pata. Prošlog ljeta bogati Rus nije uspio, jer je Milan tek bio prodao Kaku. Pitanje je da li će sada vlasnik Milana Silvio Berluskoni željeti da sluša i Pereza i Abramoviča.

Djeluje da bi navijači rosonera tražili njegov skalp, ukoliko bi poslije Kake, otišao još jedan njihov ljubimac...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC