• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Javorov list" na Zvezdinom dresu

Dosadašnji napadač Javora Miloš Trifunović vratio se u klub za koji je igrao u mlađim selekcijama. "Sve ove godine sam vjerovao", kaže on.

 "Javorov list" na Zvezdinom dresu Izvor: MONDO

Za Miloša Trifunovića 2009. godina ostaće u vječnom sjećanju. Napadač ivanjičkog Javora dogovorio je prelazak u Crvenu zvezdu, a u ponedeljak je (ponovo) obukao dres kluba koji voli.

"Ranije sam rekao da će mi biti ostvaren san ako potpišem za Crvenu zvezdu i to se sada desilo. Presrećan sam i nadam se da ću pokazati zašto sam doveden. Vjerovao sam sve ove godine da mogu da se vratim u Zvezdu", rekao je Trifunović, koji je "zadužio" dres sa brojem 11.

Trifunović je kao dječak bio u mlađim selekcijama Crvene zvezde, pa bi i on kao i vezista Milan Jeremić, koji je došao iz Zemuna, mogao da se nazove povratnikom među crveno-bijele.

Nekadašnji napadač iz Ivanjice rođen je 15. oktobra 1984. godine u Beogradu. Igrao je za mlađe selekcije Bežanije, Crvene zvezde i Zemuna, a kasnije je bio prvotimac Beograda sa Karaburme, Jedinstva (Bijelo Polje), Halmštada, Borca iz Čačka i Javora.

Trifunović će imati žestoku konkurenciju u napadu Zvezde (Slavko Perović, Aleksandar Jevtić, Dejan Lekić i mladi Miloš Reljić, koji je vraćen sa pozajmice iz Srema), mada može da igra i na lijevoj strani u "vezi".

U Zvezdu su ove zime došli: Marko Mugoša (iz Borca), Bojan Đorđević (iz Novog Pazara), Milan Jeremić (iz Zemuna), Nikola Mikić (iz Napretka) i Miloš Trifunović (iz Javora). Želja je i da bude angažovan levi bek Stevan Reljić (iz pljevaljskog Rudara).

Na pozajmicu u kruševački Napredak poslat je Ognjen Vranješ, ali treba očekivati da će još jedna grupa fudbalera, koji nisu u prvom planu, takođe na pozajmice.

Za sada niko nije otišao.

Vladimir Petrović-Pižon planira da radi sa grupom od 25 fudbalera, s tim što je još neizvjesno da li Pavle Ninkov ostaje.

Okupljanje je zakazano za 9. januar i prvi dio priprema trebalo bi da bude u Beogradu (ako vremenski uslovi to dozvole). Od 1. do 16. februara crveno-bijeli idu u tursku Antaliju, a već su ugovorena tri meča: protiv austrijskog Matersburga, poljskog Leha i japanske Hirošime.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC