• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Materaci: Ma, kakav Mundijal, voziću motor!

Marko Materaci, čovjek koji je odlučio finale Mundijala u Njemačkoj, nema želju da gleda svoje sunarodnike u Južnoj Africi.

 Materaci: Ma, kakav Mundijal, voziću motor! Izvor: MONDO

San svakog fudbalera je da igra na svjetskom fudbalskom prvenstvu ili da, ako ne igra, bar gleda utakmice na malim ekranima. Osim, ako se ne zove Marko Materaci.

Iako će na Mundijalu u Južnoj Africi njegovi zemljaci braniti titulu svjetskog prvaka, Materaci neće biti "srcem, dušom i dlanovima" uz njih.

Fudbaler Intera već je sebi napravio ljetnji raspored, koji ne uključuje gledanje fudbala.

"Znam gdje ću biti 11. juna, kada bude igrana prva utakmica na Mundijalu - na svom motoru krstariću Amerikom! Neću gledati utakmice, ne uklapa mi se u raspored", izjavio je 36-godišnji Materaci za rimsku "Republiku".

Problematični Materaci, za koga je zainteresovan engleski Midlsboro, nije mnogo igrao ove sezone za svoj Inter, pa samim tim nije u planovima selektora italijanske reprezentacije Marčela Lipija.

Materaci je, međutim, bio čovjek odluke u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine protiv Francuske. Postigao je izjednačujući gol, a potom je isprovocirao Zinedina Zidana, koji ga je glavom udario u stomak i dobio crveni karton.

Defanzivac Intera još po nečemu ispada iz klišea običnog fudbalera. Pred novu godinu lansirao je aplikacuju preko koje navijači mogu da prate sve vijesti u vezi sa njima kao i da i gledaju njegove najnovije fotografije.

"Matriks" se može naći i skinuti preko iTunes online prodavnice. Zahvaljujući kompaniji " Reset Communication" možete da skinete aplikacuju sa sajta Apple i poristite je na ipod Touch-u i iPhone-u.

"Ja sam prvi sportista na svijetu koji pruža ovaj program za moje prijatelje i fanove", izjavio je Materaci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC