• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Nisam u svađi sa Fergusonom

Srpski reprezentativac iznenađen načinom na koji su engleski mediji iskonstruisali njegovu navodnu svađu sa trenerom.

 Vidić: Nisam u svađi sa Fergusonom Izvor: MONDO

Izjava Aleksa Fergusona da "ne zna kakva je situacija sa Nemanjom", a koja se odnosila na neigranje Srbina u nedelju protiv Lidsa, digla je veliku prašinu u Engleskoj.

Lokalni tabloidi iskonstruisali su priču prema kojoj Vidić nije htio da igra utakmicu FA kupa, pa je prijavio povredu. Takođe, tvrdili su da je taj potez naljutio Škota, a sve povezali sa odlaskom srpskog reprezentativca u Real Madrid.

Vidić je bio iznenađen spekulacijama medija. Povrijedio je list desne noge i zbog toga nije igrao, a u razgovoru za "Sportski Žurnal" objasnio je kako je nastala "zabuna".

"Iznenađen sam formulacijom cijele priče. Poenta izjave Aleksa Fergusona bila je da nije stigao da razgovara sa doktorom, a ne da ne zna da li sam stvarno povrijeđen i da ima bilo kakav sukob samnom", počeo je Nemanja Vidić.

"Imam dobar odnos sa Fergusonom i igračima, i svi to znaju. Nema nikakvog nezadovoljstva, u pitanju je samo povreda i ništa više".

Gradski derbi između Junajteda i Sitija, koji je trebalo da se igra u srijedu, kao prvo polufinalne Liga kupa, odložen je, a malo je vjerovatno da će Vidić biti spreman za naredni meč.

"Rekli su mi da ću morati da pauziram sedam do deset dana, tako da su minimalne šanse da budem u ekipi u subotu protiv Birmingema", zaključio je Nemanja Vidić.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC