• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini "oživljava" Vijeru?

Patrik Vijera nalazi se na pragu povratka u Premijer ligu, objavio je "Bi-Bi-Si". Argentinski mediji navode da Mančester siti želi Huana Verona.

 Manćini "oživljava" Vijeru?  Izvor: MONDO

Patrika Vijeru malo ko i dalje ubraja u krug vrhunskih fudbalera sredine terena, ali njegov nekadašnji trener Roberto Manćini, izgleda, misli da bi i dalje mogao da mu bude od koristi.

"Bi-Bi-Si Sport" objavio je u utorak da novi menadžer Mančester sitija želi da vrati Vijeru (33) u Premijer ligu, a da sam Francuz i njegov aktuelni klub, Inter, nemaju ništa protiv toga.

Vijera je napustio engleski fudbal prije četiri i po godine, kada je iz Arsenala prešao u Juventus.

Zajedno sa Manćinijem u Interu je osvojio dvije titule prvaka Italije (2007, 2008), dok prošle i ove sezone kod Žozea Murinja gotovo da uopšte nije igrao.

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, izjavio je da nema potrebu za igračem tog profila, ali da bi transfer u Mančester siti za Vijeru bio dobar potez.

"Patriku su potrebne utakmice i mislim da bi u Sitiju dobio šansu. Znam da već nekoliko mjeseci nema problema sa povredama i ako tako ostane, sigurno će opet moći da sa uspjehom igra u Premijer ligi", izjavio je Venger.

Vijera je 1996. godine bio njegova prva akvizicija po dolasku na kormilo Arsenala. Zajedno su tri puta osvojili Premijer ligu, kao i četiri FA kupa.

Istovremeno, argentinski mediji navode da je Mančester siti stupio u kontakt sa Huanom Sebastijanom Veronom (34), koji po povratku kući iz Evrope, pruža odlične partije u dresu Estudijantesa iz La Plate!

Teško da će u premijerligaškom timu koji želi da se plasira u Ligu šampiona biti mjesta i za Vijeru i za Verona (koji je nekada branio boje gradskog rivala, Mančester junajteda)...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC