• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moreira: Nemam ništa protiv prodaje

"Još uvijek sam igrač Partizana, ali ako postoji ponuda kojom bi klub bio zadovoljan sješćemo i pokušati da nađemo rješenje", kaže Almami Moreira.

 Moreira: Nemam ništa protiv prodaje Izvor: MONDO

Almami Moreira, ljubimac navijača Partizana, mogao bi ove zime da napusti Humsku. Iako je ugovorom vezan za crno-bijele do 2012. sve više kruže priče da najbolji igrač aktuelnog šampiona Srbije pakuje kofere.

"Produžio sam ugovor sa Partizanom do 2012. godine, ali u ovom sportu sve može da se promijeni preko noći", ostao je zagonetan Portugalac.

Za Moreiru je intersovanje pokazao šampion Ujedinjenih Arapskih Emirata Al Ahli.

"Još uvijek sam igrač Partizana, ali ako postoji ponuda kojom bi klub bio zadovoljan i koja bi mu na bilo koji način pomogla, sješćemo i pokušati da nađemo rješenje koje je prihvatljivo i za crno-bijele i za mene", rekao je Moreira za "Sport".

Portugalca je u Partizan doveo Ivan Tomić 2007. godine. Uz Senegalca Dijaru i Brazilca Žuku činio je trio Partizanovih stranac, koji su u velikoj mjeri zaslužni za dominaciju "parnog valjka" u domaćim takmičenjima prethodne dve sezone.

Mediji su proteklih dana spekulisali da bi eventualni odlazak Moreire mogao da bude povezan i sa odlaskom Ivana Tomića sa funkcije sportskog direktora.

"Doktor fudbala", nadimak koji su navijači Partizana dali Moreiri, je nedavno otvoreno podržao tadašnjeg sportskog direktora. Tomić više nije u Partizanu, a samim tim i ostanak Moreire je doveden u pitanje.

Predsjednik crno-bijelih Dragan Đurić takođe nije imao ništa protiv prodaje najboljeg igrača.

"Partizan nikoga neće moliti da ostane u klubu. Moreira je sjajan igrač i za njega će uvijek biti mjesta, ali ako želi da ide, nema problema", izjavio je Đurić krajem decembra.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC