• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vijera na aparate, pa na potpis

Ugovor sa platom od 140.000 funti nedeljno je na stolu. Vijera bi trebalo samo da prođe ljekarske preglede, prije potpisa za Mančester siti.

 Vijera na aparate, pa na potpis Izvor: MONDO

Patrik Vijera doputovao je u Mančester, gdje bi tokom dana (četvrtak) trebalo da bude podvrgnut medicinskim testovima, a potom, ukoliko se ispostavi da je zdrav i spreman, potpiše jednoipogodišnji ugovor sa Mančester sitijem.

Vijerino kretanje Mančesterom prati televizija Skaj Sports.

Francuz se, navodno, oprostio sa saigračima iz Intera u srijedu poslije meča u Veroni, gdje ga je poslije dugo vremena trener Žoze Murinjo častio mjestom u startnih 11. Vijera (33) će tokom narednih 18 mjeseci u Sitiju zarađivati oko 140.000 funti nedeljno!

Na njegovom dolasku insistirao je novi menadžer Sitija, Roberto Manćini, koji ga je kao trener Intera doveo iz Juventusa prije četiri i po godine. Vijera je ostavio dubok trag na Ostrvu, gdje je igrao za Arsenal i čak bio kapiten "tobdžija".

Ljeta 2005. godine, poslije odigranih 426 mečeva za Arsenal, prešao je u Juventus, ali se ubrzo odlučio za Inter, kada su crno-bijeli poslati u Seriju B zbog namještanja utakmica.

Za reprezentaciju Francuske, od koje se oprostio 2007. godine, odigrao je 107 utakmica i učestvovao u pohodu na titulu šampiona svijeta 1998. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC