• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ultrasi Torina prekinuli slavlje igrača, Kivu na operaciji

Navijači upali na rođendansku proslavu Torina. Vrijeđali ih i pokušali fizički da se obračunajun sa svojim "ljubimcima". Kivu mora na operaciju

 Ultrasi Torina prekinuli slavlje igrača, Kivu na operaciji Izvor: MONDO

Navijači Torina, nezadovoljni rezultatima svog kluba, pokušali su fizički da se obračunaju sa igračima svog tima.

Grupa huligana upala je u restoran, u kojem je jedan od igrača Torina proslavljao rođendan. Ultrasi su prvo vrijeđali fudbalere, na očigled porodica i brojnih prijatelja, da bi nedugo zatim rasprava prerasla u pesničenje. Ipak, sve se završilo brzo i bez povreda zahvaljujući intervenciji policije.

Do incidenta je došlo zbog toga što su navijači nezadovolji stanjem i rezultatima kluba. Torino, član italijanske Serije B, u posljednjoj prvenstvenoj utakmici remizirao je na svom stadionu sa Mantovom (1:1), a izjednačujući gol primio je u 90. minutu.

Torino se prošle sezone preselio u niži rang, a nakon 20 odigranih kola nalazi na desetom mjestu Serije B, dok je Mantova pretposlednja.

Udruženje italijanskih fudbalera (AIC) oštro je osudilo ponašanje navijača Torina, zapretivši da će stupiti u štrajk ukoliko Fudbalska federacija Italije nešto ne preduzme kako bi zaštitila igrače od sve učestalijih napada tifoza.

Napad na fudbalere Torina bio je samo jedan u nizu. Sličnu sudbinu doživeli su i igrači Breše, Juventusa, Rome, Palerma...

AIC je pomoć u rješavanju ovog problema zatražio i od italijanskih vlasti.

Proteklo kolo Serije A ostaće upamćeno po povredi fudbalera Intera Kristijana Kivua. Rumun je gostovanje u Veroni završio prije vremena zbog sudara sa igračem Kjeva Serđom Pelisijerom.

Kivu je zbog povrede glave hitno prebačen u bolnicu, gdje je ustanovljeno da će kapiten rumunske reprezentacije morati "pod nož", dok je fudbaler Kjeva nastavio utakmicu.

"Nadam se da će se Kivu što prije vratiti na teren, ipak, realno je očekivati da će biti odsutan duže vrijeme van terena", rekao je poslije meča Žoze Murinjo.

Video sudara dvojice fudbalera možete pogledati na www.mondo.rs.

Inter je pobijedio golom Marka Balotelija u 12. minutu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC