• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moskovljani stižu po Ninkova i Aleksića

Moskva trenera Grofa Božovića hoće desnog beka Crvene zvezde, a CSKA "pojačava" interesovanje za napadača Vojvodine.

 Moskovljani stižu po Ninkova i Aleksića  Izvor: MONDO

Crvena zvezda će u petak zaključiti spisak pojačanja kada zvanično bude predstavljen Stevan Reljić. Međutim, to ne znači da je prelazni rok gotov za crveno-bijele.

Najbliži odlasku je Pavle Ninkov, za koga je konkretnu ponudu do sada poslao samo Tuluz. Sada se u trku uključila i Moskva, prenosi "Sportski Žurnal".

Trener ekipe iz ruske prestonice Miodrag Grof Božović kontaktirao je čelnike svog bivšeg kluba. Moskva je spremna da plati tri miliona evra na ime obeštećenja. Problem bi mogla da budu primanja namijenjena Ninkovu, jer s obzirom na životni standard u Moskvi, treba da budu veća nego na zapadu Evrope.

Božović je u četvrtak otputovao u Rusiju i očekuje se brza reakcija kluba, koji je u minulom šampionatu zauzeo šesto mjesto.

Tuluz još nije "digao ruke" od Zvezdinog desnog beka. U odnosu na prvu rundu pregovora, smanjila se razlika između ponude Francuza i potraživanja jesenjeg prvaka Jelen Superlige Srbije.

"Očekuje nas nova runda pregovora", izjavio je sportski direktor crveno-bijelih, Ivan Adžić.

ALEKSIĆ STOPAMA KRASIĆA



U Moskvu bi ove zime mogao da se preseli i Danijel Aleksić. Međutim, talentovani napadač Vojvodine bi u tom slučaju karijeru nastavio u CSKA.

"Armejci" imaju sjajno iskustvo sa Novosađanima, jer su od njih svojevremeno kupili Miloša Krasića. Sada bi, po oprobanom receptu, da dovedu i Aleksića.

"Sportski Žurnal" prenosi da je prije Nove godine Vojvodina odbila prvu ponudu CSKA, ali i da je novi telefonski poziv iz Moskve korak naprijed ka transferu. Realno je očekivati da se uskoro sastanu čelnici klubova i usaglase stavove. U tom slučaju bi mladi srpski reprezentativac krenuo stopama starijeg kolege Miloša Krasića.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC