• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić odmara deset dana, Ferguson ga razumije

Srbin iz Mančestera neće igrati naredne dvije utakmice zbog uklještenja nerva, a menadžer Ferguson izjavio da zna koliko to boli.

 Vidić odmara deset dana, Ferguson ga razumije Izvor: MONDO

Nemanja Vidić pauziraće još deset dana zbog uklještenja nerva, koji je zaradio tokom zagrijavanja pred šokantni poraz od Lids junajteda (0:1) u trećem kolu FA kupa.

Defanzivac Mančester junajteda je prethodne nedelje izostavljen sa utakmice protiv najvećeg rivala Lidsa, koji je iako trećeligaš, uzeo mjeru "đavolima" na Old Trafordu.

Tada je ser Aleks Ferguson rekao da mu nije jasna "misteriozna" povreda, što je sam Srbin naknadno demantovao rekavši da sa škotskim stručnjakom ima "sjajne odnose" i da menadžer nije u sukobu s njim.

Engleski mediji su u svom stilu "dodavali ulje na vatru" tvrdnjama da Vidić sigurno odlazi u Real Madrid ili Barselonu ove zime…

Međutim, sam Ferguson je u petak razjasnio cijelu situaciju, potvrdivši da je srpski reprezentativac povrijeđen zbog čega će da propusti mečeve sa Birmingemom i Barnlijem u Premijer ligi.

"Nemanja ima problem sa nervom desne noge i ne osjeća se sigurno da može da odigra utakmicu. Potpuno ga razumijem jer shvatam koliko je to bolno", izjavio je menadžer Junajteda.

Prema njegovim riječima, nakon što je pregledan od strane ljekara specijaliste, Vidiću su propisane posebne vježbe za oporavak.

"Vratiće se za desetak dana", dodao je Ferguson, što praktično znači da bi trebao biti spreman za finale Karling kupa protiv Mančester sitija 19. januara.

Da je zaista sve u redu sa Vidićem i njegovim ostanakom na Old Trafordu, potvrdio je londonskom "Sanu" i njegov agent Paolo Fabri.

"Ne vjerujem da će Nemanja otići u januaru. Jedino ako se dogodi veliko iznenađenje, ali u ovom trenutku, ne vidim nijednu opciju, osim ostanka u Mančesteru", izjavio je Fabri.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC