• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić u Italiji - samo šoping ili i pregovori?

Autor mondo.rs

Tek mesec dana je prošlo od "zatvaranja" pijace, a ponovo su se pojavile informacije da bi Nemanja Matić mogao da ode iz Londona. Juventus je još uvek zainteresovan i traži još jednog igrača koji će poslužiti u napadu na Ligu šampiona.


Dugi razgovori iza "zavorenih vrata" sa Antonijom Konteom ubedili su Nemanju Matića (28) da ovog leta ne promeni sredinu i da je važan deo slagalice u prvoj sezoni italijanskog menadžera u Čelsiju.

On je "već viđen" u nekadašnjem klubu svog novog menadžera, Juventusu, ali je Konte uspeo da ga odgovori. I zaista, Matić jeste deo njegove "slagalice" pošto je počeo svaki meč u Premijer ligi i započeo "partnerstvo" na sredini terena sa omalenim N'Golom Kanteom.

Ali, ako ste mislili da je tu kraj transfer spekulacijama - pogrešili ste.

"Dobro obavešteni" italijanski novinar Đanluka di Marcio, specijalizovan za transfere, objavio je fotografiju Nemanje Matića iz šopinga u Milanu gde je birao garderobu zajedno sa svojim agentom Đuzepeom Risom.


Da je bio sam ne bi se pokrenula priča o novom odlasku, ali s obzirom na to da je u šoping "poveo" i svog menadžera ponovo se govori o tome da nije samo zbog toga došao "na čizmu", nego da bi nastavio pregovore sa Juventusom i sproveo transfer u delo.

Pitanje je da li će ga se Konte tako lako odreći, ali teško da bi stao na put nezadovoljnom igraču.

Matić je ove sezone već upisao četiri asistencije, pošto nije više "poslednji igrač sredine terena", ali navijači su još uvek nezadovoljni što ne igra na onom nivou kao kada se na "Stamford bridž" vratio iz Benfike u zimu 2014. godine za sumu od oko 25 miliona evra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC