• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katanec: Runi? Neka ga na klupi...

Autor mondo.rs

Selektor "zmajčeka" smatra da će njegovom timu biti lakše ako napadač Mančester junajteda ne bude u startnoj postavi Engleza.

Reprezentacija Slovenije u subotu je minimalnim rezultatom savladala Slovačku i u naredni meč, protiv Engleske (utorak, 20.45), takođe na domaćem terenu, ulazi svesna da bi novim podvigom preuzela lidersku poziciju u F grupi kvalifikacija za Mundijal 2018.

Slično Mančester junajtedu, glavna tema kada je u pitanju engleski tim jeste da li Vejn Runi treba da igra, ili mu je mesto na klupi.

Runi je u prethodnom meču protiv Malte (2:0) nosio kapitensku traku, ali ostrvski mediji spekulišu da u Ljubljani neće biti u prvih 11.

Selektor Slovenije Srećko Katanec voleo bi da njegov kolega Geret Sautgejt zaista postupi tako...

"Više bih voleo da Runi ne bude u prvom timu. On je i dalje vođa Engleske, iako nije najmlađi i možda je u malom padu forme", rekao je Katanec.

Otkako je
pre 13 godina debitovao za nacionalni tim, Runi je samo devet puta ušao u igru sa klupe, od toga tri puta u poslednjih 10 utakmica.

Na 12 nastupa za Englesku ove godine - ukupno ih ima 117 - postigao je samo jedan gol, mada treba istaći da deluje iz znatno povučenije uloge nego ranije.

"Engleska je kvalitetnija
od nas u svakom pogledu i zato očekujemo veoma tešku utakmicu", dodao je Katanec, čija ekipa za sutrašnjim protivnikom zaostaje dva boda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC