• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša o kaznama: Puna podrška Lalatoviću

Autor mondo.rs

Novosađani stali uz trenera nakon još jedne izrečene sankcije.

 Voša o kaznama: Puna podrška Lalatoviću Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Šef struke Vojvodine Nenad Lalatović neretko je kritikovao sudije i to ga je prilično skupo koštalo - i novca i mesta na klupi.

Nakon što je temperamentni trener već protiv Metalca odradio poslednju izrečenu suspenziju, klub sa "Karađorđa" dobio je u sredu još jednu kaznu.

Zbog objektivne odgovornosti po članu 51. Disciplinskog pravilnika, članovi komisije FSS kaznili su i Vojvodinu sa još 300.000 dinara, a razlog su već dobro poznate Lalatovićeve izjave - posle remija sa Radom i poraza od Crvene zvezde.

Uz to, "lale" su kažnjene i sa još 200.000 dinara zato što su njihovi navijači koristili pirotehniku na stadionu Crvene zvezde.

Reagujući na dodatnu sankciju, član upravnog odbora Vojvodine Dragoljub Zbiljić rekao je da će klub poštovati odluke disciplinaca.

"Informacije o kažnjavanju saznao sam iz medija i nisam upoznat sa detaljima kada je reč o kazni za navijače. Imamo puno poverenje u simpatizere FK Vojvodina i do sada nismo primetili da su prešli dozvoljene granice u bodrenju svog kluba. Ipak, ako Disciplinska komisija proceni da to jeste bio slučaj, klub će snositi novčanu kaznu".

"S druge strane, koliko je meni poznato, Nenad Lalatović nije direktno komentarisao rad sudije, već je samo odgovorio na pitanje novinara. Lično, trenera Lalatovića smatram za trenutno najboljeg srpskog stručnjaka i dajem mu punu i javnu podršku za dalji rad i stručno vođenje prvog tima Vojvodine. Istovremeno, želim da se zahvalim navijačima Vojvodine, koji u sve većem broju i sve češće podržavaju naš rad. Pozivam ih da na sledećoj utakmici napune tribine stadiona “Karađorđe” i da svi zajedno damo gromoglasnu podršku našim prvotimcima", poručio je Zbiljić.

Vojvodina će sledeću utakmicu odigrati u nedelju, na gostovanju lučanskoj Mladosti. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC