• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon počeo pripreme - Krv i znoj, a biće i suza...

"Prvo će im biti izvađena krv i urađene analize, a onda ih u sljedeću subotu očekuju testovi opterećenja", kaže trener fudbalera Zvezde.

 Pižon počeo pripreme - Krv i znoj, a biće i suza...  Izvor: MONDO

Za početak, trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon od igrača traži krv i znoj, a suze će vjerovatno doći kada bude pročitan skraćeni spisak putnika na završne pripreme u Turskoj, od 1. feburara.

"Prvo će im biti izvađena krv i urađene analize, a onda ih u sljedeću subotu očekuju testovi opterećenja koji su nam vrlo važni za planiranje rada u pripremnom periodu i opterećenja za svakog igrača", rekao je Petrović, koji je prvog dana zimskih priprema, u subotu 9. januara, "prozvao" čak 35 fudbalera.

Ipak, još tada bilo je poznato da će dvojica sa tog spiska, Nenad Srećković i Ognjen Vranješ otići na pozajmice. Prvi u Mladi radnik, drugi u Napredak, mada postoji i verzija po kojoj je "nešto zapelo" u dogovoru dva kluba oko Vranješove pozajmice.

Ukoliko Vranješ ipak ode, to će krug kandidata za 26 mjesta u avionu za Antaliju svesti na 33 igrača, ali nije nemoguće da tim napusti još neko prije 1. februara. Bilo da se radi o nekom od igrača koji su "na cijeni" zbog odličnih igara u jesenjem dijelu prvenstva, bilo da je riječ o onima, koji nisu izborili mjesto i minutažu kod Petrovića.

Na cijeni je svakako Pavle Ninkov, a on je poručio da nije nestrpljiv što su se pregovori oko njegovog odlaska odužili i da će biti spreman za iskušenja u Zvezdi, ukoliko ostane. Kao igrači koji imaju najmanje šansi da se nametnu, u medijima su apostrofirani: Đorđe Tutorić, Branimir Subašić, Nemanja Obrić i Nikola Vasiljević.

U ponedeljak bi sportski direktor Ivan Adžić trebalo da razgovara sa nekolicinom, koji su u drugom planu, oko mogućih rješenja (transfer, pozajmica, ostanak, možda i raskid ugovora). Poslije toga, polako će početi da se kristališe tim za drugu, ujedno i finalnu fazu priprema u Turskoj.

"To će biti finalna faza rada. Do tada očekujemo lijepo vrijeme u Beogradu, a nama je uvijek najbolje u našoj kući, na Marakani", kaže Pižon Petrović, koji je u dogovoru sa Adžićem poslao mladiće Marka Nikolića i Miloša Malovića na pozajmicu u Sopot.

Do odlaska na Egejsko more, dva puta dnevno će treniratu sljedeći igrači:

GOLMANI: Saša Stamenković, Bojan Pavlović, Boban Bajković, Saša Radivojević, Ivan Ranđelović.

ODBRANA: Slavoljub Đorđević, Milan Vilotić, Vujadin Savić, Đorđe Tutorić, Nikola Ignjatijević, Nikola Vasiljević, Pavle Ninkov, Stevan Reljić, Bojan Đorđević, Nikola Mikić.

SREDINA: Mohamed Aval Isah, Vladimir Bogdanović, Nemanja Nikolić, Savio, Kadu, Marko Blažić, Igor Mijović, Marko Mugoša, Milan Jeremić, Nemanja Obrić, Darko Lazović, Nikola Lazetić, Miloš Trifunović.

NAPAD: Dejan Lekić, Aleksandar Jevtić, Slavko Perović, Miloš Reljić i Branimir Subašić.

"Tu smo, spremni za žestok rad i odricanje kako bismo došli do cilja. Iza nas je uspješna jesen, ali gledaćemo samo naprijed", kaže zamjenik kapitena Slavoljub Đorđević.

Među 35 igrača, koji su radili u subotu i nedelju, nalaze se i šestorica novajlija: Marko Mugoša, Nikola Mikić, Stevan Reljić, Milan Jeremić, Miloš Trifunović i Bojan Đorđević, kao i povratnik u prvi tim Crvene zvezde, nekadašnji omladinac, Miloš Reljić.

"Srećan sam i osjećam dozu treme. Na prvom koraku se vidi veličina kluba i organizacije koja prati Crvenu zvezdu. Želim da se spremim što bolje, jer samo tako mogu da dam maksimum. Važan period je ispred nas i sigurno je da ćemo ga iskoristiti najbolje što znamo" rekao je Mugoša, koji je bio dovoljno hrabar i samouvjeren da zaduži dres sa brojem "10".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC