• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zanela ih Evropa, na titulu ne misle...

Autor mondo.rs

Menadžer Lestera uživa u Ligi šampiona, ali mu se raspoloženje pokvari kada pomisli na Premijer ligu.

Da li su šampioni Engleske toliko oduševljeni što prvi put u karijerama igraju Ligu šampiona, pa su zaboravili na prvenstvo i odbranu titule ili...

Tek, menadžer Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da je ponosan na svoje fudbalere posle treće uzastopne pobede u Ligi šampiona, ali da moraju da promene pristup u domaćem prvenstvu u kome brane šampionsku titulu.

Fudbaleri Lestera pobedili su sinoć na svom terenu Kopenhagen 1:0, u trećem kolu Grupe G i ostvarili treću pobedu u Ligi šampiona. Engleski šampion je prvi na tabeli sa svih devet bodova, Kopenhagen i Porto imaju po četiri, a Briž je bez bodova.

Lesteru ide dobro u debitantskoj sezoni u Ligi šampiona, ali ne i u Premijer ligi gde ove sezone brani titulu. Lester je u prvih osam kola pretrpeo četiri poraza i zauzima 13. mesto na tabeli sa osam bodova.

Inače, "lisice" su najlošiji gost u šampionatu...

"Vrlo sam ponosan. Sa jedne strane sam ponosan, a sa druge, kada pomislim na Premijer ligu, osećam bes. To je u redu, pošto mi se to tokom karijere dešavalo. Kada prvi put igrate u velikom takmičenju, nešto izgubite u domaćem prvenstvu. To je normalno ali mi to želimo da promenimo", rekao je Ranijeri, preneo je danas "Skaj Sports".

Italijanski trener naveo je da je njegovom klubu prioritet Premijer liga.

"U Ligi šampiona potrošite mnogo i normalno je da se u domaću ligu vratite psihički ispražnjeni. Mi to želimo da promenimo jer nam je važna Premijer liga, a i nalazimo se u dobroj poziciji u Ligi šampiona posle tri kola. Naša sudbina je u našim rukama", dodao je on.

Napadač Lestera Rijad Mahrez sinoć je postigao jedini gol i to je bio njegov treći pogodak u tri utakmice u Ligi šampiona. Golman Kasper Šmajhel je u drugom poluvremenu odbranio odličnu priliku za gol Kopenhagena, a Ranijeri je pohvalio igrače na prikazanoj igri.

"Kopenhagen je veoma čvrst tim, jak, sa visokim igračima opasnim u skoku. Hvala Kasperu, hvala svim mojim igračima. Prikazali smo dobru igru, potpuno drugačiju od forme u Premijer ligi, ali to je normalno kada tim kao naš prvi put igra u Ligi šampiona. Jedina smo ekipa sa tri pobede u tri kola. Moramo da ostanemo mirni i promenimo stav u prvenstvu pošto nas protiv Kristal Palasa čeka još jedna teška, teška, teška utakmica", rekao je Ranijeri.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC