• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd: Oumaru može da ide

Na početku priprema OFK Beograda, direktor Mitar Mrkela zatražio od igrača da razmišljaju kao "veliki, a ne kao mali". Oumaru ima zeleno svjetlo...

 OFK Beograd: Oumaru može da ide Izvor: MONDO

Fudbaleri OFK Beograda završili su jesenju polusezonu na diobi trećeg mjesta, a da u posljednjem kolu glavama već nisu bili na pauzi, mogli su da budu samo na toj poziciji na tabeli Jelen Superlige Srbije.

Na početku priprema za nastavak prvenstva na Staroj Karaburmi, sportski direktor kluba Mitar Mrkela od igrača je zahtijevao samo jedno - da im se više ne dogodi da u neki meč uđu sa razmišljanjem "lako ćemo".

"Veći dio sezone bio je dobar, ali ono što nije bilo dobro jeste posljednje kolo (OFK je kao domaćin poražen od BSK-a 2:0). Od vas očekujem da razmišljate kao veliki, a ne kao mali. Da smo pobijedili bili bismo treći. Od vas zahtjevam da od sada razmišljate kao veliki igrači, jer se oni nikad ne predaju i igraju uvijek do kraja", poručio je Mrkela fudbalerima OFK Beograda.

Što se tiče informacije da je Partizan zainteresovan da dovede Abubakara Oumarua, koji je poslije epizode u Crvenoj zvezdi prešao u OFK Beograd, Mrkela je rekao da za sada nije stigla zvanična ponuda iz Humske, ali da su "romantičari" otvoreni za razgovor.

Trener Dejan Đurđević takođe je imao "prigodnu besjedu", poručivši igračima da samo od njih zavisi gdje će biti i u kakve će se fudbalere razviti, pomenuvši primjer Vojislava Stankovića, koji je dobrim partijama "kupio" sebi transfer u Partizan.

Osim Stankovića, na Karaburmi narednog proljeće neće igrati ni Nikola Beljić, koji je potpisao za bukreštanski Rapid, a moguće je da će i defanzivac Nikola Jolović naći inostrani angažman (za njega se interesuje francuski Gegan).

Od 3. februara OFK Beograd ide na pripreme u Antaliju, a već su ugovoreni i neki kontrolni mečevi, uključujući duel sa ekipom Moskve.

Prvi trening na pomoćnom terenu stadiona na Karaburmi, pratila je i grupa najvatrenijih navijača OFK Beograda, takozvana "Plava Unija". Pjesmom i bakljadom, navijači su svojim ljubimcima poželjeli uspješan nastavak takmičenja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC