• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tvrdoglavi Verati: Liga šampiona, pa mogu da idem

Autor mondo.rs

Fudbaler Pari Sen Žermena kaže da se oseća sjajno u klubu.

Reprezentativac Italije, Marko Verati, propustio je letošnje Evropsko prvenstvo da bi operisao prepone i tako rešio problem sa hroničnom povredom. Kaže da se sada odlično oseća, a otkrio je i koje planove ima sa Pari Sen Žermenom.

"Osećam se stvarno dobro, prvi put posle nekoliko godina. Mogu da odigram dve utakmice nedeljno, a da ne budem 'mrtav' kao ranije. Za igrače je najvažnije da budu 100 odsto spremni, fizički i mentalno. To mi se prošle sezone nije desilo", rekao je Verati u intervjuu za Figaro.

Jedan od starih ciljeva Parižana je osvajanje Lige šampiona, što klubu nikako ne uspeva, ali je Verati rekao da rezultati u evropskom takmičenju nisu uslov njegovog ostanka.

"U suštini, o odlasku razmišljam ako nisam srećan u timu. Za sada se osećam dobro u ovom klubu i ovom gradu. Deo sam projekta koji je započet pre nego što sam došao. Osećam da sam važan, kao član porodice. Nije samo do mene, ali ja bih bio srećan da ostanem dugo ovde. Stvarno želim da osvojim Ligu šampiona pre nego što odem. To je izazov koji sam sebi postavio, a izuzetno sam tvrdoglav", rekao je Verati.

PSŽ je u poslednje četiri godine ispadao u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

"Cilj nam je ove godine da odemo dalje nego prošle, ali to će biti jako teško. Ima timova koji su veći favoriti od nas, kao što su Bajern Minhen ili Barselona. Moramo prvo da prođemo četvrtfinale i savladamo tu prepreku. Vredno radimo na tome", rekao je Verati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC