• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi, Nejmar, Suarez... izvinite što sam vas gađao

Autor mondo.rs

Navijač Valensije javno priznao ružan gest i potom se izvinio fudbalerima Barselone.

Dok su, "u buketu", proslavljali pobedonosni gol protiv Valensije (3:2) proteklog vikenda, fudbalere Barselone pogodila je flaša bačena sa tribina.

Nije da je ovo nešto neuobičajeno na sportskim terenima, uostalom i navijači Barselone su svojevremeno gađali Luisa Figa svinjskom glavom... Svakako, međutim, da je to ružno i da takve stvari nemaju veze sa fudbalom.



Shvatio je to i navijač Valensije, koji je javno istupio i priznao: "Ja sam taj koji je bacio flašu!".

Reč je o 17-godišnjem navijaču Valensije kome je krv udarila u glavu kada je Barselona postigla pobedonosni gol u sjajnoj utakmici, pa nije mogao da se kontroliše. Doduše, nije da igrači Barselone nisu dali povoda...

Ipak, smogao je snage da prizna krivicu i još se izvini igračima Barselone.

"Čim sam zafrljačio tu flašu, znao sam da sam pogrešio. Iskreno žalim, jer, pre svega, ja nisam takva osoba, a još manje je to slika navijača Valensije koji su sjajni i koji uvek daju podršku svom timu. Iznerviralo me je to što je Barselona dala gol, po meni neopravdano, nezasluženo i nepostojećim penalom koji je dosuđen protiv mog tima", počeo je izvinjenje ovaj tinejdžer i nastavio:

"Kada je Mesi dao gol i kada su mu se pridružili saigrači da proslavljaju ispred naše tribine, to sam doživeo kao provokaciju. Pogotovo što je Nejmar, iz sve snage, urlao u našem pravcu (pogledati fotografiju). Odjednom, video sam bocu na podu i bez razmišljanja, impulsivno sam je zgrabio i bacio je. Pala je baš među njih. Mada, boca je bila prazna, a oni su se pretvarali da ih je baš jako pogodila".

Usledilo je izvinjenje:

"To što sam uradio bilo je pogrešno. Volim Valensiju više od svega na svetu i znam da ovo ne odslikava ono što u suštini jesu pravi navijači Valensije. Izvinjavam se celoj Barseloni, njenim igračima, ali i Valensiji, klubu mog života. Nastaviću da podržavam svoj klub do groba!"

POGLEDAJTE PONAŠANJE IGRAČA BARSELONE

Barselona Valensija
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC