• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Martijalu Zlatan "oteo" devetku. Francuz razočaran

Autor Anadolija

Menadžer Martijala , u izjavi za francuski RMC Sport, kazao je kako je ovakva odluka uvredljiva, te da predstavlja nepoštovanje prema francuskom fudbaleru

Reprezentativac Francuske i fudbaler engleskog Mančester junajteda Entoni Martijal  "iznenađen i razočaran" je činjenicom da mu je dolaskom Zlatana Ibrahimovića "otet" broj devet.

Martijal je nakon prelaska iz Monaka 2015. godine u redove Mančester junajteda jednu sezonu nosio broj devet, no nakon što je na Old Traford stigao Šveđanin bh. porijekla Zlatan Ibrahimovič, "devetka" je predata njemu, a Martijal je ovu sezonu počeo nositi broj 11.

 Menadžer Martijala Filip Lamboli, u izjavi za francuski RMC Sport, kazao je kako je ovakva odluka uvredljiva, te da predstavlja nepoštovanje prema Martijalu.

Prva sezona Francuza u redovima "crvenih đavola" je bila veoma dobra, no u drugoj sezoni je pala njegova forma. Martijal je tako pod vodstvom Portugalca Žozea Murinja u 12 nastupa postigao svega dva gola.

"Da, ne želim vam lagati. To je uticalo na njega. Iznenadilo ga je i razočaralo. No, ipak trebam naglasiti da je on jedan profesionalac", rekao je menadzer Lamboli, o promjeni broja u Mančesteru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC