• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DA SE NAJEŽIŠ: Kakav govor Ronalda! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Četiri meseca posle trijumfa Portugala na Evropskom prvenstvu osvanuo je snimak o tome šta je najbolji igrač poručio šampionima u svlačionici odmah posle finala

Kristijano Ronaldo zbog povrede nije mogao da pomogne Portugalcima u finalu Evropskog prvenstva u Francuskoj protiv domaće reprezentacije, ali su i bez njega uspeli da se popnu na krov Evrope, prvi put u istoriji.

Prva zvezda Portugala posle osvajanja trofeja održao je govor u svlačionici, koji se pojavio u javnosti tek četiri meseca kasnije.

Ronaldo je priznao da je nekoliko puta plakao od sreće zbog trofeja, ali ono što je rekao svojoj ekipi zauvek će pamtiti.

Ronaldo
Izvor: YouTube

"Želeo bih da se zahvalim ovom čoveku. Prvo njemu, jer bez njega ovo ne bi bilo moguće", rekao je prvo Ronaldo, pokazujući rukom na selektora Fernanda Santoša.

"Zatim svim igračima i stručnom štabu, svima koji su osvojili trofej. Niko nije verovao u Portugal, ali smo uspeli. Svi mi. Veoma sam srećan. Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana u životu", naveo je Ronaldo sa rukom na grudima.

"Zaboravite pojedinačne nagrade, Ligu šampiona i ostalo... Ovo ovde je najsrećniji trenutak u mom životu. Plakao sam već tri ili četiri puta, a brat mi kaže da se smirim. Ja mu kažem 'Hugo, ne mogu'. Istina je, govorim vam iz srca, kunem vam se životom svog sina da sam veoma, veoma, veoma srećan. Mogu to da ponoviti 100 puta. Ovo je pehar koji je nedostajao i hvala vam svima, igrači, stručni štabu i tebi, ponovo, treneru", rekao je najbolji igrač Portugala, a potom prstom uperio opet u Santoša.

"Vera koju si imao u nas, iskreno me je dotakla", dodao je as Real Madrida ponovo pojedinačno "prozivajući" sve koji su "utkali" deo sebe u trofej.

"Zaslužili smo ovo. Sada smo deo istorije Portugala. Prvi smo tim kome je to uspelo", poručio je na kraju Ronaldo, a potom dobio dug aplauz svih prisutnih u svlačionici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC