• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra hoće korak dalje od Napoleona

Autor mondo.rs

Proslavljeni centarfor već razmišlja gde bi mogao da igra posle Mančester junajteda.

Zlatan Ibrahimović ozbiljno razmatra mogućnost odlaska u američku MLS ligu, kada mu ugovor sa Mančester junajtedom istekne idućeg ili leta 2018. godine (ima opciju produžetka posle prve sezone).

Tridesetpetogodišnji napadač rekao je švedskom listu "Aftonbladet" da je Amerika za njega "velika opcija", ne samo zbog fudbala.

"Vidim sebe kako pokoravam SAD, kao što sam već uradio u Evropi. Neki ostaju u jednom mestu tokom cele karijere, a ja sam putovao kao Napoleon i osvajao svaku zemlju na čije tlo sam kročio. Verovatno bi trebalo da uradim i ono što Napoleon nije - da pređem Atlantik i pokorim i Ameriku", u svom stilu je izjavio Ibrahimović.

Kada je u pitanju Mančester junajted, koji za sada ne briljira u Premijer ligi i relativno je daleko od borbe za titulu, Zlatan kaže da nije ni očekivao vrhunske rezultate.

"Tim za koji sam letos potpisao nije jak kao onaj kog sam napustio (Pari sen Žermen), ali kada me je pozvao Žoze Murinjo, odluka je bila laka. Mančester junajted je izazov, a ja nikada ne okrećem leđa izazovu", podvukao je Ibrahimović.

"Došao sam u jedan od najvećih klubova na svetu, koji je poslednjih godina u problemima i nije se naosvajao trofeja, a takođe i da bih se oprobao u Premijer ligi. Sve su to izazovi".

Ibrahimović je ovaj intervju dao povodom njegove jedanaeste "Zlatne lopte" u poslednjih 12 godina, priznanja namenjenog najboljem švedskom igraču.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC