• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona u Zagrebu: Šukera volim i danas

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Dijego Armando Maradona se u Zagrebu sastao sa čelnicima Fudbalskog saveza Hrvatske, saopšteno je iz HNS-a.

  ”Povodom finala Dejvis kupa između Hrvatske i Argentine, slavni Dijego Maradona stigao je u hrvatsku prestolnicu, a pritom se sastao s delegacijom HNS-a u sastavu selektor Ante Čačić, izvršni direktor Damir Vrbanović, te viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić”, istaknuto je iz HNS-a.

Selektor Čačić uručio je Maradoni dres hrvatske reprezentacije s imenom Davora Šukera, predsjednika HNS-a i najboljeg strijelca popularnih ”vatrenih” u istoriji, sa kojim je Argentinac igrao u Sevilji.

"Posebno bih se zahvalio Maradoni na lijepim riječima o hrvatskoj reprezentaciji tokom Evropskog prvenstva u Francuskoj", rekao je Čačić.

Argentinac se prisjetio vremena kada je sa Šukerom, koji zbog službenog puta nije mogao prisustvovati sastanku sa Maradonom, igrao za tim iz Andaluzije.

”Puno ga pozdravite, danas ga volim jednako kao i tih zajedničkih dana u Sevilji”, kazao je Maradona.

Maradoni je izvršni direktor HNS-a Vrbanović darovao i sliku s prijateljske utakmice Hrvatske i Argentine u Zagrebu 1994. godine, kada je argentinski fudbaler igrao na stadionu ”Maksimir”.

Maradona je karijeru počeo u Argentinos Juniorsima i Boka Juniorsima, a po dolasku u Evropu nastupao je za Barselonu, Napoli i Sevilju. Potom se vratio u domovinu i nosio dresove Njuels Old Bojsa i Boke Juniorsa.

Sa reprezentacijom Argentine osvojio je naslov prvaka svijeta 1986. godine, a njegovi brojni briljantni potezi na terenu često su mu donosili i titule najboljeg igrača svih vremena.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC