• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac 10. decembra dobija novog predsjednika

Autor mondo.ba

Dejana Kusturića, koji je najavio odlazak sa mjesta predsjednika banjalučkog kluba, najvjerovatnije će zamijeniti Branko Kovačević, nekadašnji prvotimac crveno-plavih, a sada ugledni privrednik iz grada na Vrbasu.

 Branko Kovačević novi predsjednik FK Borca Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Dejan Kusturić početkom januara tekuće godine preuzeo je ulogu predsjednika FK Borac, a nepunu godinu dana kasnije najavio je povlačenje s ove funkcije, nakon što je imenovan za direktora Fonda zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Tako će, na skupštini, koja je zakazana za 10. decembar, biti izabran njegov nasljednik, a kako saznaje "EuroBlic", to će biti Branko Kovačević, nekadašnji prvotimac crveno-plavih, a sada ugledni privrednik iz grada na Vrbasu.

Kovačević je bio član zlatne generacije Borca, koja je 1992. godine osvojila Mitropa Kup, dok je njegov otac Uroš takođe sjedio u fotelji kluba sa Gradskog stadiona.

"Istina je da ulazim u Upravu Borca. Neke stvari su već dogovorene, ali za sve treba sačekati zasjedanje klupske skupštine", kratko je izjavio Kovačević za "EuroBlic".

Podjsetimo, Borac je prvi dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske okončao na prvom mjestu sa 37 bodova i na dobrom je putu da izbori povratak u Premijer ligu BiH. Drugoplasiranom Rudar Prijedoru banjalučki crveno-plavi "bježe" šest bodova.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

na bolje

Neka bude ko god hoće, samo neka stalno ide na bolje. Naprijed Borac

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC