• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić: Za strance pitajte Božovića

Autor mondo.rs

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić svu odgovornost za sastavljanje tima i odluku o pojedinim strancima prebacio na trenera Miodraga Božovića. "Gluposti su da ne isplaćujemo plate", kaže Terzić.

 Zvezdan Terzić: Za strance pitajte Božovića Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rečenice Portugalca Uga Vijeire na društvenim mrežama su prave zagonetke. Njega u timu Crvene zvezde nema, nije ni bio u kombinaciji za tim protiv Metalca proteklog vikenda (poslednji u nizu slučajeva), a nije jedini koji, sudeći prema onome što piše, nije zadovoljan trenutnim statusom u klubu.

Dok se navijači pitaju šta je sa njim, ali i sa Gelorom Kangom, Božović sa Zvezdom beleži pobede. Provlači se i teza da je Kanga nezadovoljan što mu nije isplaćen sav obećani novac, što generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić odlučno negira.

U izjavi za "Informer", Terzić je za sva kadrovska pitanja u timu uputio na Miodraga Božovića.

"Zvezdini stranci nisu ljuti zato što im se duguje novac, već ne igraju zato što ih je iz tima izbacio Božović", prenosi "Informer", izjavu Terzića, kao reagovanje na Božovićevu izjavu od petka da Kanga neće igrati zato što to odbija dok ne dobije novac.

Kao da Božović i Terzić igraju ping-pong...

"Stranci imaju razumevanja za sitna kašnjenja i dobro je da postoji uzajamno poverenje. Ukoliko neko ne igra to je u isključivoj nadležnosti trenera Božovića, a on ima našu podršku za sve odluke. I da se razumemo - nama stranci mnogo znače. Le Talek i Donald su bili najbolji u Gornjem Milanovcu, Ruiz je doneo bodove u Kruševcu. Sad čekamo da se Kanga vrati da bude najbolji igrač u ligi", dodao je Terzić.

On je obećao igračima da će do 5. decembra dobiti sav novac koji im se duguje.

"Ukoliko budemo dugovali igračima, nećemo uspešno prolaziti kontrole UEFA u vezi sa dobijanjem licence za evropska takmičenja. Tako da su čiste gluposti da bilo kome od igrača ne isplaćujemo zarade. Uostalom, i u španskoj i u italijanskoj ligi se pomalo kasni u isplatama", kaže Terzić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC