• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez šestorice!

Autor mondo.rs

Božović u četvrtak neće moći da računa na otprilike polovinu startne postave. Ko će dobiti šansu?

 Zvezda bez šestorice! Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Gelor Kanga, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Mihailo Ristić, a po svemu sudeći i Džon Ruiz.

Svi zbog povreda, a trebalo bi im dodati i "sklonjenog" Uga Vijeiru, koji ne igra jer i dalje nije produžio ugovor sa klubom.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović najverovatnije neće moći da računa na šestoricu igrača koji bi, da su okolnosti drugačije, bili starteri. Crveno-beli će u četvrtak u 18 časova utakmicom sa ekipom Mladosti iz Lučana "zatvoriti" vanredno 18. kolo Superlige, koje će biti otvoreno danas u 13.

Rendulić, koji će probleme s kolenom morati da otkloni hirurškim zahvatom i kapiten Luković, koji je pre desetak dana doživeo tešku povredu ruke, ali nije morao i na operaciju, završili su ovu polusezonu, dok bi Ristić, Kanga i Ruiz trebalo da zaigraju ponovo, ali je pitanje ko, kada i gde.

"Sportski žurnal" navodi da je Kanga završio oporavak od povrede u Parizu i da se očekuje da doputuje do kraja nedelje, posle čega bi trebalo da bude poznato i da li se popularni "Grof" šalio ili ne kada je na konferenciji za medije rekao da će "Kanga zaigrati kad dobije platu".

Ristić je obnovio povredu zadnje lože koju je vukao punih mesec dana i pitanje je koliko će trajati novi oporavak, baš kao što je neizvesno koliko je zapravo teška povreda kolena na koju se požalio Ruiz, jedan od igrača sa kojima je Božović računao za četvrtak u 18 časova.

S obzirom na to da će Vijeira teško biti "pomilovan" uprkos neprijatnoj situaciji sa povredama, navijači koji se odluče da po prvom mrazu ove jeseni dođu da bodre lidera sasvim izvesno očekuje sastav koji je retko, ili možda nikad ranije, igrao na istoj polovini terena. Oporavio se Pablo Mouče, a prilično zaboravljeni (osim kada je u pitanju saga o odlasku) David Babunski možda bi mogao da dobije tražene takmičarske minute.

Ipak, izvesnije je da će u sredini, sa Mičelom Donaldom i Markom Poletanovićem igrati mladi Uroš Račić, a da će u šansu napadu početi i rezervista Petar Orlandić.

Opcija više za Božovića je i štoper Adam Mičel, koji se nedavno vratio sa pozajmice u OFK Beogradu, a odmah potom i licenciran za Superligu.

Ulaznice za meč sa Lučancima koštaju 200, 300 i 400 dinara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC