• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsednik Primere: Znate već za koga navijam

Autor mondo.rs

Havijer Tebas nije želeo da se deklariše uoči predstojećeg "El klasika", ali je u Španiji dobro poznato čiji je navijač.

Prvi "El klasiko" ove sezone sve je bliži! Barselona će u subotu od 16.15 biti domaćin Real Madridu.

Iako će i jedni i drugi pre te utakmice igrati mečeve šesnaestine finala Kupa kralja (u sredu, Real u 19.00 protiv Kultural Leonese, a Barselona u 22.00 protiv Herkulesa), već uveliko se priča o susretu na Kamp Nou.

Važnost derbija je ogromna za domaći tim, koji posle 13 kola ima šest bodova manje od najvećeg rivala, ali i za čitavo prvenstvo, jer bi Real eventualnom pobedom napravo gotovo nedostižnu razliku. Tu je i Sevilja, sa istim brojem bodova kao Barselona, ali veliko je pitanje da li ekipa iz Andaluzije može da izdrži trku do kraja...

Elem, u centru pažnje trenutno se nalazi i predsednik Primere, Havijer Tebas, zbog nedavne izjave da je navijač Real Madrida.

Tokom potpisivanja ugovora o saradnji najjače fudbalske lige u Španiji i kompjuterskog giganta Majkrosoft, Tebas je upitan za mišljenje o predstojećem "El klasiku".

"Voleo bih da utakmica bude poput velike žurke i da čitava Primera ima korist od nje", izjavio je i nagovestio da će možda, ovaj put, biti na strani Katalonaca.

To se, ipak, neće dogoditi.

"Neću vam reći za koga ću da navijam, jer to već znate. Pobednik će biti važan za dalji rasplet šampionske trke, a već sam otkrio ko bih voleo da prvi prođe kroz cilj", rekao je Tebas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC