• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavle Ninkov: Još dve-tri godine

Autor mondo.rs

"Mislim da još mogu da igram na visokom nivou u Francuskoj, a posle toga bih se vratio u Srbiju. U Crvenu zvezdu, naravno", poručuje bivši kapiten crveno-belih.

 Pavle Ninkov ponovo u Crvenoj zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Povratak Pavla Ninkova bio je prošlog leta jedna od maštarija navijača Crvene zvezde. Klub je tražio iskusnog i kvalitetnog defanzivca, a bivši kapiten pominjao se kao moguće pojačanje uoči evropskih izazova.

Do transfera iz Tuluza, ipak, nije došlo, ali kako tim Miodraga Božovića nije adekvatno pojačao odbrambene redove, među navijačima se ponovo izgovara ime 31-godišnjeg desnog beka.

Povod takvim pričama je činjenica da Ninkovu za šest meseci ističe ugovor sa francuskim klubom, u kojem zbog čestih povreda nije naigrao prošle sezone, a ove je upisao tek četiri nastupa.

Njegovi planovi su, međutim, drugačiji.

"Mislim da mogu da odigram još dve-tri godine na visokom nivou u francuskom ili nekom drugom, takođe jakom, šampionatu. Posle toga bih se vratio u Srbiju da završim karijeru. U Crvenoj zvezdi, naravno", izjavio je Ninkov u intervjuu za sajt "Footballski.fr".

Ninkov je u Tuluz stigao 2011. godine upravo iz Zvezde i od tada je odigrao više od 100 utakmica za klub. Kaže da su mu belo-ljubičasti prirasli srcu i da bi voleo da produži ugovor, ali...

"Ne ide mi se iz Tuluza. Volim ovaj grad i klub. Da nije tako, odavno bih već otišao, međutim, nisam ja taj koji odlučuje. Lopta je kod trenera i predsednika", nagovestio je Ninkov da i sam još ne zna šta će biti tokom zimskog prelaznog roka.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stručnjak

Ako je tako, onda: Putuj igumane i srećan ti put!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC