• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Zvezda ima trenera!

Autor mondo.rs

Dok čekamo početak Božovićeve konferencije za medije, već se govori o tome ko će ga naslediti...

 Terzić: Zvezda ima trenera! Izvor: MN PRESS

"Ekipa Fudbalskog kluba Crvena zvezda ima trenera i on se zove Miodrag Božović. Imamo ugovor s Božovićem do juna 2018. godine i jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku jeste da pobedom u Surdulici završimo uspešnu jesenju sezonu. Božović će biti trener Zvezde do 2018. godine", poručio je generalni direktor šampiona Srbije, Zvezdan Terzić, u izjavi dostavljenoj "Informeru".

Poput sportskog direktora crveno-belih, Blaža Raosavljevića, i Terzić je podsetio da je Božović čvrsto pod ugovorom, ali treneri, za razliku od igrača, imaju pravo jednostranog raskida saradnje, što deo javnosti očekuje da će popularni "Grof" uraditi kada u sredu popodne završi s vođenjem utakmice sa Radnikom.

Razlog? Nagomilani problemi - kadrovski, međuljudski i finansijski, izgubljena vera u to da se u ovoj situaciji može nešto postići u Evropi i loša saradnja sa čelnicima kluba, mada treba reći i da su Terzić, Božović i Raosavljević sedeli jedan pored drugog nedavno na proslavi 25 godina od titule u Tokiju, mada i da ima segmenata u Božovićevom govoru koje su nagoveštavale razlaz ove zime.

I pre toga, kada je govorio o dolasku Srđana Vujaklije iz Borca, Božović je rekao "o njemu će... ko bude ovde u decembru".

Iako se tek čeka da Božović kaže nešto na ovu temu, a konferencija za medije pred meč sa Radnikom biće održana danas, javnost već raspravlja o tome ko bi mogao da ga zameni, pa se tako pominju Andrej Černišov, trener Spartaka, kojeg je Božović navodno preporučio Terziću kao idealnog naslednika, a u igri su – nezvanično – i Ivan Jovanović kao i bivši trener, sada šef struke Vojvodine, Nenad Lalatović.

Černišov je u intervjuu za "Alo" odbio mogućnost da nasledi Božovića u Ljutice Bogdana, a Lalatović rekao da, citiramo, koliko on zna – Zvezda ima trenera.

"Božović je odličan trener, znam ga još iz Rusije, a mene iz Zvezde niko nije zvao. Kada bude želeo da napusti Crvenu zvezdu, želim mu da preuzme neki kvalitetan klub u Evropi ili Aziji", rekao je Černišov.

Do Božovićeve konferencije, koju ćemo pratiti UŽIVO...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC