• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska veza za slavlje Đenove

Autor mondo.ba

Nakon više od tri mjeseca, Đenova i Fiorentina odigrali preostala 62 minuta meča trećeg kola Serije A, koji su započeli 11. septembra. Darko Lazović strijelac, Nikola Ninković asistent.

Srpski dvojac u redovima Đenove Nikola Ninković - Darko Lazović najzaslužniji je za minimalan trijumf Đenovljana protiv Fiorentine 1:0 u meču trećeg kola Serije A, koji je započeo 11. septembra, ali je zbog kiše prekinut u 28. minutu.

Preostala 62 minuta i po minuta u potpunosti su pripali domaćim fudbalerima, koji su pokazali daleko više i stigli do zasluženog trijumfa.

Samo devet minuta bilo je potrebno izabranicima hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića da dođu do prednosti.

Bolje su otvorili nastavak susreta, imali dvije dobre prilike, a onda je proradila srpska veza. Ninković je asistirao Lazoviću, koji je sa par metara zakucao loptu u mrežu Ćiprijana Tatarušanua.

...
Izvor: YouTube

Ništa se bitno nije dešavalo do 59. minutu, kada su gosti zamalo stigli do izjednačenja. Mauro Zarate odlično je šutirao sa preko 25 metara, ali je prečka spriječila izjednačenje.

U nastavku nije bilo previše uzbuđenja, pa je domaćin došao do trijumfa kojim se probio na desetu poziciju. Priliku za popravak bodovnog salda Đenova će imati već u nedjelju, kada će ugostiti posljednjeplasirani Palermo.

Isti dan Fiorentina će gostovati Laciju na "Olimpiku".

Đenova - Fiorentina 1:0 (0:0)
/Lazović 37/

Tabela nakon kompletiranih 16 kola izgleda ovako: Juventus 39, Roma 35, Milan 32, Napoli 31, Lacio 31, Atalanta 28, Fiorentina 26, Torino 25, Inter 24, Đenova 23, Kjevo 22, Sampdorija 22, Udineze 21, Kaljari 20, Sasuolo 17, Bolonja 17, Empoli 11, Krotone 9, Peskara 8, Palermo 6.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC