• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda: Đokaj i Lane dovode štopera, Aruna stiže!

Autor mondo.rs

Velike promene igračkog kadra moguće su u Crvenoj zvezdi ove zime.

 Promjene u FK Crvena zvezda Izvor: MN Press - FK Crvena zvezda - EuroFootball/Getty Images

Tandem štopera Crvene zvezde na proleće mogao bi da bude: Ognjen Vranješ/Taras Bondarenko.

Dok traju pregovori sa Vranješom oko njegovog povratka u Ljutice Bogdana, poznato je i da su Zoran Rendulić i Aleksandar Luković ozbiljno povređeni, kao i da Tomas Fibel nije opravdao očekivanja što navodi na zaključak da bi mogao da se vrati u Rusiju ove zime, tako da je lider šampionata primoran da razmišlja o još jednom pojačanju.

A, to je prema saznanjima "Večernjih novosti" štoper Metalca iz Gornjeg Milanovca, 24-godišnji ukrajinski defanzivac Bondarenko.

Njega zastupa "Centar sport global group" agencija, čiji je vlasnik bivši fudbaler Obilića, OFK Beograda i Crvene zvezde, Adrijan Đokaj, a čiji je prvi skaut bivši reprezentativac Srbije, Milan "Lane" Jovanović.

Bondarenko je letos posle duge probe i tri prijateljske utakmice, kao slobodan igrač, zadovoljio trenera Metalca Nenada Vanića, koji mu je ponudio ugovor do 2018. godine, tako da bi crveno-beli morali da odvoje određenu sumu novca za 183 centimetara visokog štopera, člana odbrane koja je na 21 utakmici ovog leta i jeseni primila 20 golova, a samo osam kod kuće.

"Novosti" nisu jedine koje su u utorak donele vesti o transfer politici crveno-belih.

"Sportski žurnal" objavio je uslove pod kojima je moguće angažovati Lukmana Arunu, pozivajući se na informacije iz ukrajinskih medija. Nigerijca je, navodno, moguće dobiti za 380.000 evra po sezoni, što bi ga po visini zarade svrstalo među najplaćenije u Ljutice Bogdana, a to su Gelor Kanga i Džon Ruiz, a list podseća i da se Haruna rastaje sa kijevskim Dinamom, koji ga je tri puta slao na pozajmice, i da bi u Beograd došao kao slobodan igrač.

Aruna bi na Stadion "Rajko Mitić" mogao da dođe već ove nedelje, a pitanje je da li će se na prozivci upoznati sa Fibelom, koji čeka ponude iz Rusije, ali i Ugom Vijeirom.

U danu kada je Danijel Avramovski potpisao trogodišnji ugovor sa ljubljanskom Olimpijom, u koju je doneo "čiste papire" posle sporazumnog raskida ugovora sa Crvenom zvezdom, pojavila se i informacija da je generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić, u dogovoru sa prvim saradnicima, odlučio da odbije navodnu ponudu Espanjola za Mihaila Ristića saznaje "Informer".

Dan ranije, "Žurnal" je pisao o tome da su plavo-beli iz Barselone ponudili 2,3 miliona za Zvezdinog univerzalca, ali da to nije zadovoljilo čelnike kluba uprkos nezavidnoj situaciji, u periodu godine kada je račun u blokadi, a trener Miodrag Božović uslovljava svoj ostanak isplatom svih dugovanja prema igračima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC