• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mislio sam da je Bajern korak unazad"

Autor mondo.rs

Holanđanin iskreno progovorio o svom dolasku u Minhen i priznao kako je tada gledao na taj transfer.

Arjen Roben postao je ove decenije jedan od simbola Bajerna i velikih uspeha minhenskog giganta.

Holandsko krilo, aktuelna "desetka" Bavaraca, osvojio je u dresu Bajerna pet titula, četiri kupa, tri nemačka Superkupa, Ligu šampiona, UEFA Superkup i FIFA Svetsko prvenstvo za klubove.

Kada podvuče crtu, Roben ne može da skrije zadovoljstvo kako je sve ispalo, ali ne zaboravlja i dane kada je 2009. morao da "preseče" i ode iz Reala posle dve sezone i 65 utakmica u dresu "kraljevskog kluba".

Madriđani su te 2009. godine morali da prodaju Robena pošto su doveo nekolicinu velikih zvezda, uprkos tome što je Holanđanin želeo da ostane na Santjago Bernabeu.

"To je bilo čudno leto, uz povratak Florentina Peresa na mesto predsednika. Takođe, došli su i novi igrači, Kristijano Ronaldo, Kaka, Karim Benzema i Ćavi Alonso za veliku sumu novca. Rekli su mi da će klub zaraditi ako me proda, ali ja u prvi trenutak nisam želeo da idem. Imao sam najbolju predsezonu, ali ipak nisam dobio šansu i morao sam da donesem odluku", rekao je Roben, preneli su britanski mediji.

"Bajern tad nije bio što je sad"



"Postojao je kontakt sa Bajernom, ali to je bila teška odluka. Najteža u mojoj karijeri. Bajern tada nije bilo među evropskom elitom, kao što je sada, i to je za mene bio korak unazad. Na kraju sam otišao pošto je Bajern uradio sve što je mogao da me odvede, a prisustvo Luja van Gala je pomoglo. Sada sam pravi Bajernov igrač, igram osmu sezonu i postao sam deo kluba", dodao je on.

Roben je do sada odigrao 232 utakmice za Bajern i postigao 121 gol. Ove zime ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, koji će isteći 30. juna.

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC