• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Badelj prihvatio ponudu Rome, čeka se Fiorentina

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Milan Badelj je u posljednje vrijemo često povezivan sa odlaskom iz Firence, a njegov agent je nedavno potvrdio da sigurno neće produžiti ugovor sa "violama", koji ističe u ljeto 2018. godine.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj (27), prema navodima italijanskih medija, prihvatio je ponudu Rome, ali je ostalo još da se rukovodstvo rimskog kluba dogovori sa Fiorentinom o visini obeštećenja.

Badelj je u posljednje vrijemo često povezivan sa odlaskom iz Firence, a njegov agent je nedavno potvrdio da sigurno neće produžiti ugovor sa "violama", koji ističe u ljeto 2018. godine.

Poznato je da je Milan imao veliku želju da dovede kvalitetnog veznog fudbalera, što su vidjeli u Badelju, ali problem predstavlja činjenica što klub sa "San Sira" ne može dovoditi pojačanja dok ne bude kompletirano preuzimanje vlasništva od strane "Sino-Europe Sports" grupacije.

U međuvremenu pojavila se informacija da je Badelj na pragu Rome, te da ga trener Lućano Spaleti vidi kao jednog od važnih igrača tima koji stvara. Zbog toga će rimska "vučica" morati da izdvoji 12 miliona evra koliko Fiorentina traži za hrvatskog reprezentativca, ili će ga u suprotnom zadržati do isteka ugovora.

Badelj je od dolaska u Fiorentinu 2014. godine odigrao 72 takmičarske utakmice i postigao dva gola. U dresu reprezentacije Hrvatske nastupio je 25 puta i jednom se upisao u strijelce.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC