• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je to "đavo došao po svoje"?

Autor mondo.rs

Nakon dva mega transfera sa Kinezima, Čelsi je došao u situaciju da su bogataši sa Dalekog Istoka zainteresovani za prvog strelca ekipe i da je ta ponuda, navodno, pokvarila atmosferu u klubu.

Da li je to "đavo došao po svoje"?

Nakon što su nestvarnim transferima svojih malo korišćenih fudbalera itekako napunili klupsku kasu - za Oskara su dobili 60, a za Ramireša 28 miliona evra – u Čelsiju bi mogli da zažale zbog poslovanja sa Kinezima.

Jer, iz Engleske stižu vesti o tome da je najbolji strelac ekipe Dijego Kosta dobio nepristojnu ponudu iz Kine prema kojoj bi godišnje zarađivao 30 miliona funti (36 miliona evra) i, navodno, on se trenutno dvoumi zbog čega se ne oseća lagodno i nije potpuno koncentrisan na obaveze u klubu.

Čelsi je navodno obavestio Kostu da ne želi da ga proda ni po koju cenu, što je razljutilo 28-godišnjeg igrača.

Štaviše, pojedini novinari tvde da su zbog toga zahladneli odnosi između Koste i menadžera Antonija Kontea, koji mu je apsolutno rehabilitovao karijeru, fokusirao ga na fudbal, smirio njegov temperament i vratio ga postizanju golova, zbog čega je bio i doveden svojevremeno iz Atletiko Madrida u Čelsi.

Kosta je ove sezone postigao 14 golova, uz pet asistencija na 19 mečeva u Premijer ligi, a važno je reći i da je u tom periodu zaradio samo jedan meč suspenzije zbog pet žutih kartona. Poređenja radi, prošle sezone propustio je sedam mečeva zbog suspenzija.

Sve su ovo nezvanične informacije zasnovane na saznanjima pojedinaca upućenih u dešavanja u klubu a da li ispod dima ima i vatre možda bismo mogli da saznamo već u subotu u 18.30 kada Čelsi gostuje šampionu Engleske, Lester sitiju, u meču 21. kola Premijer lige.

"Plavci" u nastavak šampionata ulaze kao lideri sa pet bodova više od Liverpula, sedam od Totenhema i Mančester sitija, osam od Arsenala i deset od Mančester junajteda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC